Olen aina ollut "huono" tekemään pikkutöitä, lapasia, sukkia, kaulaliinoja jne. Jotenkin en ole jaksanut keskittyä pikkunäperryksiin, vaan isommat työt ovat miellyttäneet enemmän. Pakosta olen kuitenkin joutunut tekemään vauvan sukkia tänä talvena, ja ajatuksissa on ollut jo pitkään mm. kaulaliina itselle (uskomatonta, mutta totta)?? Syytän tästä neulontalistaa, sieltä löytyy ideoita enemmän kuin ehdin ikinä toteuttaa. (noh, täytyy sanoa että mielellänihän minä niitä ideoita otan vastaan, enkä niinkään syytä ketään *wrn*) Tässä taas osoitus siitä mitä kaikkea netti tuo tullessaan.. on niin monia juttuja joista minulla ei olisi aavistustakaan ilman yahoota tai muiden blogeja. Eilinen pipo osoitti kuinka palkitsevia pienemmätkin työt ovat ;) Nopeita valmistaa ja silti erittäin näkyviä töitä.

Mulla onkin yleensä aina ollut kesken kaksi tai useampi työ, joista yksi on ns. helppo työ. Sitä voi kuljettaa mukana autossa, kylässä ja vaikka lääkärin odotushuoneessa. Tästä lähin se varmaanki on pipo tai kaulaliina ;) Kotosalla sitten voi tehdä näitä keskeneräisiä isoja töitä. Tosin, kotonakin on niitä hetkiä jolloin ei pysty kunnolla keskittymään vaativiin juttuihin.. Eli täytyy valita työ tilanteen mukaan.

Siirtyminen kesäaikaan sujui kivuttomasti. Normaalin 7-7.30 sijaan Tinja heräsi, yllätys yllätys 7.30! No, onneksi kelloja siirrettiin, ajoittain kun meidän aamut ovat alkaneet kuudelta. Toivotaan että näin kesäajassa kuitenkin vasta seiskalta.

Tänään ja huomenna onkin sitten työpäivä. Käyn silloin tällöin tekemässä pyhätöitä, kun ne eivät äitiyspäivärahaan vaikuta. Muuten ihan kivaa vaihtelua, mutta millä ajalla tänäänkin neulon??!! Eiköhän kotosalla odota täysi työmaa kun kotiin pääsen...

Ei muuta kuin mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille!