Eilen poikkesin Katjan kanssa Korian tapaamisessa, josta mukaan lähti muutaman kerän lisäksi tämä:
HPIM0373.jpg
Kiitos vielä kerran Topperi! Löytyi siis kirpparilta sopuhintaan ;) Täytyy tuossa ajan kanssa laittaa ne kuntoon että pääsee kerimään. Nyt vielä kun löytyisi se kerijä... Kiitos myös Ziinalle ja Tuitulle seurasta!

Parin viime päivän tuotos on tässä:
HPIM0361.jpgHPIM0359.jpg
No sehän on Rose! Lankana Viola ja sitä kului huimat 32g. Kun tarkkaan katsoo, huomaa varsinkin vasemmasta kuvasta, että tein lisäykset ihan oman pään mukaan. Aloitin kyllä kuten ohjeessa oli, mutta se tuntui jotenkin tosi hankalalta ja siirryin toiseen tapaan. Pidetään tätä nyt harjoituskappaleena, uusi on tulossa jo Tinjalle oranssista Violasta.

Joo, oon mä jotain tehnyt koko ajan,mutta valmiiksi ei tunnu tulevan mitään.
HPIM0363.jpg
Vasemmalla Samos Lollipopista jakku itselle, jotain mittoja tämän vuoden tokasta (?) Modasta, mutta sitten karkasin ihan omille teilleni ;) Keskellä Butterflystä öh...jotain. Aloitin toppia, mutta epäilen että teen puseron... Oikealla ylhäällä yksi paitaviritys Samoksesta, vain etu- ja takakappaleen alaosa puuttuu. Oranssi on sitten Rose-pipo Tinjalle.

Katjalla kävin lasten kanssa kyläilemässä, en ehtinyt paljon muuta kuin silmukat luomaan tuohon pipoon. Samalla reissulla poikkesin Robin Hoodissa. Muut tekee kesälaukkuja, mä ostan niitä...
HPIM0375.jpg
No mut hei, vaan 6 euroa kaksi kassia, sisällä on sellaset pikkulaukut irtotavaroille, ja kangas on vettähylkivää... Alareunassa näkyy paita-hame-setti Tinjalle, jotain 7 euron paikkeilla. Siellä muuten oli ruskeaa merinowoolia, aika kovaan hintaan tosin (2,95).

Joo ja mut on haastettu pariinkin otteeseen, mutta mä en jaksa nyt paneutua asiaan. Monen päivän blogipäivityksetkin on lukematta...