Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyin lähtemään messuille kuitenkin omalla autolla, vaikka inhoankin Helsingissä ajamista! Helppohan satamaan on täältä ajaa, mutta kuitenkin.... Sinna ja Janni lähtivät mukaan, isompi lähinnä lastenvahtihommiin. Treffattiin sitten Susannan kanssa porteilla, jotta saatiin Novitan "kaksi yhden hinnalla" tarjous hyödynnettyä :)

Iso miinus järjestäjille siitä, että lipunmyyjillä ei ollut tarkkaa tietoa ikärajoista... netistä meinaan katsoin että alle 12-v pääsee ilmaiseksi, mutta myyjä väitti jotain ihan muuta. En suostunut Jannista maksamaan, mutta ei myyjäkään asiaa selvitellyt sen kummemmin. Päästi siis lopulta Jannin ilmaiseksi. (kävin muuten kerran mielenkiintoisen keskustelun englanniksi Saksan lautalla ikärajoista, kun ravintolan kassa väitti että 12v on aikuinen ja maksaa aikuisen hinnan, vaikka matkalla meillä oli mukana lapsi; siis kaksi aikuista, kaksi lasta 7-12v ja vauva. Olin jo tosi raivona ja nyrpein naamoin korjasi hinnan, anteeksipyyntöä ei kyllä tullut minkäännäköistä. Valitin asiasta vielä respaan, oli kuulemma uusi myyjä ja lupasivat huomauttaa asiasta).

No niihin messuihin... paljon oli mielenkiintoisia juttuja esillä, ja aika vierähti tosi nopeasti. Sarin tuliainenkin unohtui hakea, kun ykskaks huomasin että parkkiaika menee umpeen pian :o No, asia hoituu kuitenkin, kiitos Susannalle (ja kiitos seurasta muutenkin, oli mukava tavata livenä)!

HPIM1135.jpg
Vasemmalla Wetterhoffin silkkivillaa, joku kokeiluerä, 50g=2,5e
Vuorelmalta pitkiä (100 ja 120cm) pyöröjä 3e
Alhaalla moniväristä Tenceliä 9e
Oikealla Merinosilkkiä 12e Ninniltä

Aika kului siis nopeasti, mieluusti olisin käyttänyt vähän enemmän aikaa kiertelyyn. No ensi vuonna luulisi olevan mahdollista lähteä ilman ketään lapsia. Bongasin kyllä muutaman tutun blogi-ihmisen, tunnistikohan kukaan mua ;)