Edit: Iiks, Sinna nousi sohvaa vasten seisomaan ;D Tulin keittiössä ja siinä se nökötti! Toisen kerran tulin vessasta ja taas se oli noussut, eikä lähellä ollut mitään mistä saisi tukea. Kauan se siinä reunassa on roikkunutkin kiinni, ja nyt se sitten onnistui. Voi äitin pientä. Tinja nousi tasan 9kk ikäsenä sohvaa vasten,mutta meillä oli hiukan matalampi sohva viime vuonna.

Nyt on molemmat hihat  rivillä 15, joten on toivoa että saan Rogueni jo tänä syksynä käyttöön :D Huiveja teen sitten päivisin, kun en ehdi kunnolla keskittyä palmikkoon...

154450.jpg

Vasemmalla Icarus Johanneksen pellava/lammaslangasta, on meinaan tosi ohutta.... Oikealla Violasta tulossa huivi kesämekon kaveriksi (on se kesä ensi vuonnakin, niih). Tän mallineule on otettu Kauneimmat Neulemallit-kirjasta, yhden kuvion sisällä oli tälläistä. Käytin sitä jo vaihtohuivissa, ja tämän teen ehkä kokonaan tuolla mallineuleella. Saas nähdä. Siinä uudessa modassakin, olikohan uusin vai toiseksi uusin, oli käytetty samaa mallineuletta; siinä huivi aloitettiin ylhäältä, kun tämä taas on aloitettu keskeltä ylhäältä.