Jep jep, eli mulla on jo kaksi joululahjaa valmiina, ja ne on jopa päätelty!! (eli aattoyön voi käyttää paketoimiseen, heh). Santorini-huivista tuli siis noin 180cm pitkä, ja lankaa kului n. 130g. Nalle army-colorista aloitin sitten huivin tunturineuleella, kiitos vinkistä neulontalista ja Irja ;)

Uusissa lehdissä oli kaikkea kivaa. En nyt osaa kommentoida onko niissä jotain "toistomalleja", kun ulkomaalaisista lehdistä mulla on kokemusta vain Sandrasta ja Sabrinan muutamasta numerosta (juu ja vauvaneulelehdistä). Löysin kyllä toteutettavia juttuja, nuorisolle asusteita ja ainakin vinkkejä omiin neuleisiin. Nähtäväksi jää mitä puikoille päätyy.. Novitan lehdessä taisi olla se jännä liivi, toteutettuna sinisestä langasta. Voisi olla kätevä talvella, kun sitä suojavarustusta tarvii pakkasilla tuohon yläkroppaan (*vinkki teille jotka vauvoja saatte lähiaikoina*)..  Edit: kävin tänään Cittarissa, ja Sabrina, jonka ostin Tallinnassa, myydään täällä Sandran nimellä.

Mittariinkin paukahtaa kohta 10 000. kävijä! Jätäthän viestiä ja vaikka sähköpostiosoitteesi, niin muistan sinua jollain kivalla jutulla :)

 Flower

Luin muuten sen Juoppohullun päiväkirjan. Hmmh, oli ehkä vähän liian ronski mun makuun, mutta silti suht viihdyttävä kokemus. Täytyy mun lukea se kakkonenkin, kun kolmas on Raskausarpia, ja alunperin sen takia etsinkin näitä kirjoja..