Kohta alkaa 100 000 kävijää olemaan täynnä. Myöskin taaperon 2-vuotissynttäreitä juhlitaan viikonloppuna, joten eiköhän tässä olisi arvonnan paikka? Koska minustakin pelkkä "hep, osallistun arvontaan" on aika tylsä, niin tehdään tästä vähän vaikeampaa ;)

 

a) mitä tästä langasta?

HPIM1268.jpg

Haussa joku kiva takkimallinen neule, kerro linkki tai lehden + ohjeen numero. Jos tiedät jossain olevan kuva ko. mallista, linkkaa siihen. Lanka on Aurora, 60%villa, 40% akryyli. Tiheys n. 16s/10cm, mutta sitä voi vähän muokata tarpeen mukaan. Lankaa on muistaakseni 700g.

b) suosittele jotain kirjaa. Olen aika "moniruokainen", mutta ei mitään vaikeasti luettavia, mun aivokapasiteetti ei riitä nyt siihen....

c) kerro joku helppo/nopea resepti, josta itse pidät. Ohjeen voit kirjoittaa näppituntumalla (ei tarvi tarkkoja mittoja) tai linkata jos se löytyy netistä.

eiköhän jokainen löydä noista jonkun vaihtoehdon johon voi vastata...Vastaa siis johonkin noista kolmesta kohdasta, ja tarkista että olet ilmoittanut joko www-sivusi tai sähköpostiosoitteesi tunnistamisen takia.

Palkintoja on sitten kahdenlaisia, käsityöihmisille lankaa/tarvikkeita ja muille jotain itsetehtyä. Ilmoittautumisaikaa siihen asti kun 100 000 kävijää on täynnä.