Tässä on tosissaan touhua riittänyt. Viikko sitten tulivat veljenpojat äitinsä kanssa tänne, touhuttiin, käytiin perhepuistossa, uimassa ja saatiin vähän ommeltuakin.
DSCN0206.jpg
Osa vaipoista tässä, osa vielä kesken ja yksi taitaa olla pesussa. Lauantaina ompelin pikaisesti myös pipon Mirkolle, näitä täytyy tehdä lisää. 5 minuuttia, ja kangas oli muuttumut pipoksi ;) Tässä äärettömän kamala kuva piposta, näkyy kuitenkin idea miten se on tehty. Kuva on siis takaa, saumat ovat siellä.
DSCN0213.jpg
Last week I sewed few diapers and this hat for Mirko. The photo is from back, so you can see how it is made. It took about 5 minutes, so I want to sew more ;) My brother's wife and the boys were here, so no time to knit so much... Five kids under 4-years :D

Perjantaina veli tuli tänne myös ja viihtyi sunnuntaihin asti. Minä ja Tinja saatiin outo mahatauti, johon ei kuulu oksentelua tms, vain maha on kipeä. Vieläkin juimii vähän. Sunnuntaina jouduinkin lähtemään kesken päivän töistä, mutta maanantain ja tiistain sinnittelin vuorot loppuun. Tänään olikin sitten vapaa, joka kulutettiin Tinjan kanssa labrassa ja ruokakaupassa. Tällä hetkellä talossa on 10 ihmistä, joten ruokaa saa kantaa... (ei sentään scootterilla, auto käytössä)

No eilen työpäivä alkoi postia hyllyttämällä, ja ensimmäisenä tulikin oma paketti Saksasta vastaan ;) Aloe Veralla maustettua villaa ja tietysti vyyhtejä värjättäväksi.
DSCN0210.jpg    DSCN0211.jpg
I have been also little bit sick, but anyway I was working three days. Yesterday first thing what I saw at the work, was that my parcel arrived from Germany. Wool with aloe vera and undyed wool for dyeing.

Tunikasta puuttuu muutama hassu kerros ja osa päättelyistä, joten sen pariin hip hop.
Edit: Miia-Rebekalle suuri kiitos tunnustuksesta, mukava että blogistani pidetään. Olen vain tosi huono jakamaan näitä eteenpäin...