Aivoton resori ei olekaan niin aivotonta työtä kuin voisi luulla...

                       HPIM1179.jpg

Täytyy korjata tuo vielä tänään, muuten voi tulla neuleplaah taas... En muuten aio purkaa koko työtä, vaan vain tuon yhden silmukan. Virkkuukoukku on kaivettu esiin jo. Tämä on sitä Samosta, joka joutui eilen takaisin kerälle. Nyt siitä muotoutuu jotain uutta, toivottavasti ihan esityskelpoista. Onko muuten niin, että kun resoria tekee pyörönä, oikean raidan eka silmukka "löystyy" helpommin? Koska tätä teen tasona,eikä samaa ilmiötä näy kuin tuolla aikaisemmassa postauksessa.

Päivän pelasti sentään posti:

HPIM1185.jpg

Paketti Marjalta, jonka blogin 22 223. vierailija olin ;) Aivan ihanat, kiitos paljon Marja. On muuten elämäni ensimmäiset silmukkamerkit, tähän asti käytössä on ollut kaikkea langanpätkistä klemmareihin ;) Pieni pussukka saa toimia Tärkeiden Asioiden säilytyspaikkana isossa (joo tän porukan kanssa ei voi kulkea pieni sievä olkalaukku mukana) olkalaukussani, tähän asti paniikissa olen kaivanut sieltä rahapussia/avaimia jne. (Kyllähän te tiedätte tunteen kun avainnippu ei heti osu käteen ja seisot kahden lapsen kanssa oven ulkopuolella.... :O )

Nyt silmukan purkua ja sitten nukkumaan. Jokohan Susannan paketti tulee huomenna.... Onkohan mun elämä tylsää, kun posti on päivän kohokohta (lasten nukkumaan menon kanssa samoilla viivoilla??) Sanallinen anti on aika heikkoa tähän aikaan (näkee jo sulkeiden määrästä) joten hyvää yötä ;)