Neljä yötä vietettiin Vaajakoskella, ja mukavaa oli. Lasten touhuja oli mukava seurata, Mirkokin meni hyvin joukon mukana ;) Äsken tultiin kotiin, ja tänään onkin päivä jolloin tulin ensi kertaa äidiksi. 16 vuotta sitten. Hurjaa.

Mukana oli pari keskeneräistä neuletta, mutta vain tätä neuloskelin iltaisin.

Pinaatti-tunika, lankana Tennessee. Toivotaan että pingotus auttaa, käsiala ei ole siistein mahdollinen.


We were few days in Vaajakoski, and now back home. My son has his 16th birthday today, wow. Am I so old? 

I had two WIP's with me, but I knitted only this tunic, Pinaatti-tunika

Ompelin kyllä ihan kivasti.

Hattuja Mirkolle, vihreäpallo collegea, vihreä puuvillavelouria, muut trikoota.


I sewed hats for Mirko.

Ja t-paitoja, kokona 86-92cm.


....and t-shirts

ja parit housut, oranssi-ruskeat puuvillavelouria ja pallolliset collegea


...trousers....

ja tytöille tunikaessut SK 2/09 mukaan, ilman taskua. Ovat samanlaiset, tuossa vain eripäin käännettynä. Näihin käytin kirpparilta ostettuja pussilakanoita, oliskohan olleet 4e kappale... Muut ovat ihan uusista kankaista, osa jopa ostettu vasta maanantaina Jyväskylän Eurokankaasta.

And something for little girls too...

Lankoja en tällä reissulla käynyt katsomassa kuin Jyskän varastomyymälässä, mutta onneksi siellä ei ollut mitään mielenkiintoista ;) Upposihan noihin kankaisiin ihan kivasti. Nyt pitäis viritellä koneet kotonakin esille, ja jatkaa ompelua. Kovin monimutkaisiin juttuihin mun mielenkiinto ei riitä, mutta noita perusvaatteita vois tehdä. Kaavat noihin muihin vaatteisiin on muuten Ottobren eri numeroista, ne jäi Tiinalle Vaajakoskelle lainaan, joten numeroista ei nyt hajua. Ja suurinta osaa on kuitenkin muokattu (yllätys).