Puoltoista vuorokautta vietettiin sairaalassa tiputuksessa, ja tänään kotiuduttiin. Vaikka osastolla oli vähän ahdasta ja lapsia jouduttiin sijoittamaan samoihin huoneisiin, pääsin ensimmäiksi yöksi tytön viereen nukkumaan. Keskellä yötä ei oikein voi kovin ihmeitä tehdä, joten nukuin sitten siinä samassa sängyssä :) Vähän oli ahdasta, mutta huonetoveri äitineen lähti eilen, ja sain itselleni retkisängyn. Toivotaan että nyt helpottais... muut voivat jo ihan hyvin, mutta Sinna tosissaan jatkoi oksentelua koko maanantai-illan, eikä mikään pysynyt sisällä. Täyttä varmuutta taudista ei saatu, kun ei voinut ottaa näytteitä, mutta eipä sillä nyt ole merkitystäkään kun olo koheni. Noroa ei kyllä edes testatakaan kuulemma, ellei ole jotain syytä.

Jäljellä pieni muisto.

We spent about 36 hours in a hospital with Sinna, and today we came home. Hopefully everything is over now and the normal life continues.. Still one thing reminds about time in the hospital.

No, onneksi päivää piristi kotiin tulon lisäksi (taas) yksi swap-juttu Sigrunin kanssa. Paketti saapui siis Islannista. Jo kauan himoitsemani kirja, ja Sigrun lähetti myös lankaa jota kirjassa on käytetty.

Some swapping again, this parcel came from Iceland, Sigrun. I have not yet open the book (you might understand, I've been little busy today), but soon I'm going to read it :) I'm very happy!