Edit 21.00: kiitos jaana kun kerroit että linkit ovat olleet oudossa muodossa, en ole niitä viime aikoina ehtinyt tarkistaakaan... mikä siinäkin on, että jos kirjoitan linkin www-muodossa, sinne tulee itsekseen oma osoitteeni alkuun??  Argh siitäkin.

Tulipas paljon hyviä vinkkejä, kiitos kaikille. Osan olenkin lukenut mutta täytyy kirjoittaa ylös nuo vinkit, voi sitten kirjastosta katsella mitä löytyy.

Itse suosittelísin vaikka Laila Hietamiehen (nyk Hirvisaari) Sonja-sarjaa, on mielestäni paljon parempi kuin esim Lappeenranta-sarja. Johtuu ehkä siitä, että kirja kertoo mielenkiintoisella tavalla  Venäjän historiasta. Sain perintönä äitin kirjahyllystä kaikki paitsi Sonjan (ensimmäinen kirja), ja kunhan löydän sen niin luen kirjat uudestaan. Jännää sinänsä, taisin itse ostaa lahjaksi äidilleni kaikki nuo kirjat, sitä en kyllä ymmärrä missä se ensimmäinen osa on.

Helpoimmasta päästä ruokaohjeita meillä on makaroonimössö, johon keitetään makaroonia, paistetaan sipulia sekä jauhelihaa, valutetaan makaroonit ja heitetään jauhelihat ja sipulit joukkoon. Ketsuppia ja juustoraastetta päälle. Sekaanhan voi vaihdellen laittaa esim fetajuustoa, herne-maissi-paprikaa tai mitä nyt sitten mieleen tulee. ´Hyvää kunhan ei tee liian usein :D

No, arpaonnea oli tällä kertaa Jaapalla ja Vattumadolla. Laittaisittekos mulle osoitetietonne (muro 73 at yahoo piste com)

Apua, miksi en pääse muokkaamaan noita nappilaatikoita?? Blogirinkien laatikko on ihan ok, mutta nuo kaksi joissa on nappeja eivät aukea mulle... argh. Siellä lukee vain jotain true, false juttuja.