Edit: lisäsin linkin Anun pinaatti-tunikaan ja osoitteen josta ohjeen voi ostaa.

Blogimaailmasta olen löytänyt monta ihanaa ystävää, ja Tarja on ehdottomasti yksi parhaista!! Jokin aika sitten kysyin tehtäisiinkö pientä vaihtaria, tarvitsisin ystäville kolmet sukat ja vaihtona sitten jotain kivaa Tarjalle... Sukat tuli pienten mutkien kautta maanantaina postiin, ja mukana oli sukat myös mulle!!! Huippua! Mulla on yhdet Tarjan neulomat ohuemmat sukat (ja parit paksummat, hih), mutta ne on niin nätit ettei raaski kengissä käyttää. Nämä tulivat tarpeeseen, kiitos Tarja!! Itse lähetän jotain kivaa myöhemmin, kun pääsen käymään Tallinnassa ;) Joo, niistä tilaussukista en ehtinyt ottaa kuvaa, mutta tässä ne taitavat vilahtaa...

I asked a little swap with Tarja, she knitted three pairs socks to my friends, and she also knitted a pair for me from Fabel. I really like those, I already wear them today ;)

I'm going to spend few days in Vaajakoski, in my brother's home. So, maybe no news for a while....

Sylvi on ihan hyvällä mallilla, takakappale tehty, vain ylin kukka puuttuu. Hihoista toinen tehty kavennukseen asti ja etukappaleita melkein puolet. Hups, aloitin myös Pinaatti-tunikan Tennesseestä. Anulla on täällä kuvia.  (Ohjeen voi tilata [email protected], hinta 5e). Väri on ihan päin honkia, mutta sellainen vedenvihreä väri tuo on. Tai mikä lie. Alennuksesta varmaan ostettu ;)


Lauantaina lähdetään heti töiden jälkeen Vaajakoskelle pienten kanssa. Muutama päivä pois omista ympyröistä voi tehdä hyvää. Käsitöitä ja saumuri mukaan, toivotaan että on jotain esiteltävää kun palataan kotiin!