Sain ponchon valmiiksi, ja vielä päivän etuajassa.. kaula-aukko meinasi tuottaa ongelmia. Ensin meinasin että virkkaan siihen reunuksen, mutta päädyin kuitenkin resoriin=virhe. Kaula-aukosta tuli liian pieni, vaikka tein sen aika isoksi. Tietysti silmukat olisi voinut päätellä jollain muulla tavalla, mutta en nyt jaksa alkaa kaivamaan niitä ohjeita. Joten purin resorin ja virkkarin ketjusilmukoita kerroksen ja päälle rapuvirkkausta. Hapsut laitoin vain etukappaleen puolelle, takakappaleen reunat viimeistelin rapuvirkkauksella.

1383.jpg

Melkein tein olkapään kohdalla halkion, johon olisi voinut laittaa napin.. harmi että jäi tekemättä, kaula-aukko ei ole nyt kaunein mahdollinen :( No, onneksi on kesä tulossa, joten eipä tuo haittaa. Mutta, tämähän huutaa selvästi kaverikseen jonkinlaista hattua. Ehtisiköhän sen tehdä illalla töiden jälkeen?

Mies pongasi tälläisen läheiseltä rakennustyömaalta. Tämänhän voisi ottaa vaikka lemmikiksi, on sen verran suloinen ;)

1384.jpg

Nyt täytyy lähteä töihin. Eipä juuri innostaisi, mutta saahan siitä taas ylimääräistä rahaa. Eiköhän ensi viikolla tule tuhlattua taas ihan kiitettävästi. Eli huomenna sitten lähdemme reissuun, palaan kertomaan matkasta ja esittelemään ostoksia sitten ensi viikonloppuna.