Huivi on nyt valmis! Kuva tulee kunhan saadaan kone jotenkin toimintakuntoon, nyt tulin vain piipahtamaan yläkerran koneella. Bloggailussa on siis ollut vähän taukoa (kuten kaikessa suffailussa). Toissa iltana pyörähdin illalla kaupassa ja eksyin lehtiosastolle etsimään ajanvietettä (ihan kuin kotona ei olisi tekemistä...) mukaan ei tarttunut käsityölehti, vaan Sudoku-lehti. Hohhoijaa... vikatikki!!! Nyt meinaan ollaan sitten ihan koukussa niihin ;)

Edit:kuva lisätty

42112.jpg

Mystery Shawl 1, lankana Nalle Colori 220g, puikot 4,5, leveys 170cm, korkeus 85cm (jos joku muistaa mistä ohjeen saa ostettua, laitatko linkin kommentteihin)

Kävijämittari siis pyörii reipasta vauhtia. Jotta kaikilla olisi yhtä suuri mahdollisuus voittaa tällä kertaa, arvon pikkupaketin kommentoijien kesken. Jätä siis merkintä käynnistäsi tähän postaukseen, sunnuntaihin 26.2 klo 24.00 mennessä. Kiitos kaikille lukijoille, ja vierailkaahan jatkossakin täällä.

Puikoilla on nyt Sinnan takin hihat, ja toivon mukaan takki valmistuu tässä lähipäivinä.... ehtisin sitten tehdä vielä jotain pientä hamsterisaldoon ;)

Imetyskin sujuu, parina ekana päivänä jouduin antamaan pullosta vähän lisää,mutta nyt ollaan jo kai viidettä päivää ihan täysimetyksellä taas. Onneksi ei tuottanut isompia ongelmia.