muutama kiva kirja ;) Edit, lisäsin "arvostelut" loppuun...

121798.jpg

Lähinnä tuon Käsityön pikkujättiläisen takia ajelin toiselle puolelle kaupunkia erääseen sivukirjastoon, kun netistä näin että siellä on ainoa vapaa kappale. Löytyi sitten tuo Sukkasillaankin (mutta enhän mä neulo sukkia....?NOh, lähinnä mielenkiinnosta, kun onhan tuosta kirjasta kovasti puhuttu). Oikein, nurin on ollut lainassa noin sata kertaa, kunhan otin taas selattavaksi....

Torstaina on sitten neulontatapaaminen Lahdessa, Lankakauppa Heinissä alkaen klo 17.00!! Viime kuun tapaaminenhan oli KIP-päivänä.

Viime viikolla keksin hyvän systeemin millä saan vyyhdit kerittyä. Olohuoneessa ei ole paikkaa johon vyyhtipuut virittäisin (ei siellä kyllä ole yhtään ylimääräistä tilaakaan), joten keittiö jäi ainoaksi paikaksi. En ole arvannut aikaisemmin viritellä sitä näkyville, kun ajattelin Tinjan sotkeutuvan hommaan liiankin kanssa. Yllätykseksi neiti onkin vasta kerran käynyt hakemassa kesken olevan kerän, muuten hokee vain "lankaa lankaa" kun näkee minun kerivän ;) Siellä ne nyt nököttävät sivupöydällä, kerin aína joutessani pikku pätkän. Pikkuhiljaa jos saisi vyyhdit kerille. Opettelin muuten myös sisältä purkautuvan kerän, mitään ohjetta en siihen oikein löytänyt, mutta kyllä siitä toimiva tuli.

Kävin nuorimman ja vanhimman tyttären kanssa Katjalla neuloskelemassa. Tosin  tuli taas sähellettyä lähinnä kaikkea muuta.. Huivivaihtohuivi etenee kuitenkin ihan kivasti. Nyt lähden selailemaan kirjoja ;)

Käsityön pikkujättiläinen: En ostaisi. Hyvin vähän tekniikkajuttuja, paljon ohjeita joita olen nähnyt lähivuosina lehdissä. Muutama ihan kivakin ohje, mutta niiden takia en maksa kirjasta jotain 50 (?oliko niin paljon?) euroa..... Suosittelen selaamaan kirjan ennen ostamista, onko siinä tarpeeksi juttuja itselle.

Sukkasillaan: En ostaisi vaikka tekisinkin enemmän sukkia. Kirjoitustyyli ei ole mieleen ja kivempia ohjeita on netti pullollaan.... Joo ja nää oli siis mun mielipiteitä, jokainen  päättäköön itse....