Ensiksi kiitos kaikille onnittelijoille! Viikonloppuna ei edennyt juuri mikään, kun juhlat väsyttivät mut ihan täysin. Noh, kuka käski tehdä valtavan voileipäkakun itse ja jättää siivoukset viime hetkeen?? Mutta oli se kakku sen arvoista :) Itse en tykkää makeasta (??täh?? noh, siis leivonnaisista, karkeista ei puhuta nyt) vaan leivon mielummin aina suolaisia juttuja..  voileipäkakku onkin nykyään aika ehdoton juttu joka juhlaan.

Välipalatyönä valmistui äsken miehen kämmekkäät:

             12993.jpg

Lankana 7-veljestä raita ja virolainen villa. Alla näkyy se joululahjaneule Lauralle.. tarkempaa kuvaa en viitsi antaa kun luulen että tätä blogia vakoillaan ;)

Tämä puolestaan vaihtaa parhaillaan väriä:

             HPIM0484.jpg

Eli ruokittana muutama työmies... mies onneksi grillaa makkarat tänään, kun minä kävin hakemassa loput maalit kaupungista.

Uusi Novitakin kolahti laatikkoon tänään. Löysin todella monta toteuttamiskelpoista juttua, eri asia on sitten miten niitä toteutan (ja millä langalla)... mutta siis ideoita tulen tästä lehdestä poimimaan aivan varmasti!

Nyt vähän siistimään paikkoja, ja sen jälkeen vihreän paidan hihojen kimppuun. Ja pojallehan lupasin myös kämmekkäät... hhmmh.