Veljeni pääsi onnellisesti naimisiin, ja juhlat olivat oikein mukavat. Paljon tuli nähtyä sukulaisia joita en ole moneen vuoteen tavannut.. Tässä vielä tämä Novitan nettiohjeella tehty parimetrinen huivi kauniin morsiamen esittelemänä:                          

                           4268.jpg

                           Lankana Dream Mohair, jota kului muistaakseni 400 g.

Matkalla en saanut kuin kaksi ja puoli riviä virkattua kuistin verhoa. Matkaa oli lähes 400km, mutta pikkuneiti valvotti sen verran edellisenä yönä, että lähinnä torkuin koko matkan... Paluumatkalla toiminkin sitten kuskina. Pysähdyimme Jyväskylässä Viherlandiassa Hilarius Hiiren maassa (lastenhuvien jälkeen söimme mahat täyteen ennen matkan jatkumista) sekä Heinolassa jossa vierailimme Lintutalossa. Tinjakin ihmetteli puhuvia lintuja kovasti.. hauskin oli ehdottomasti Jaakko, joka osasi sanoa mm. hauhau, kukkokiekuu, miau ja mitä kuuluu :) Huomenna sitten Tallinnaan, jospa  auto- ja laivamatkalla saisi jotain vähän aikaiseksi!

Niin, ja en sitten jaksanut alkaa tekemään mitään pikahuivia, kun muistin että kaapista löytyy mekkoon sopiva lila virkattu takki.. tosin se on ihan kaupan mallistoa, mutta sopi tarkoitukseen vallan mainiosti. Olisi kyllä ollut mukava laittaa päälle jotain omatekemää, kun nuo sukulaisetkin kuulemma näillä sivuilla vierailevat ;) Toisella kertaa sitten..