Näköjään pari viikkoa meni päivittämättä, mutta on tässä touhuttukin. Päivät on kuluneet ulkoillen ja ilmoista nauttien (silloin kun on voinut). Pyykit saa ulkona kuivaksi, ja lasten touhutessa voi neuloa. Muuten aika on kulunut töissä, olin hyllyttämässä yhtä uutta myymälää ja siellä avajaisissa töissä. On tietysti ollut myös vappuvapaata, puutalkoita ja neuletapaamista.

Bolero on edelleen kesken. En ymmärrä, vaikka kuinka neulon niin loppua ei näy. Mutta ihana siitä tulee, ja olen yrittänyt sinnitellä vain sen parissa.... vaikkakin uusia tunkisi puikoille kuinka. Päivittämistä on jarruttanut myös kortinlukijan temppuilu, en saa nyt kuvia siirrettyä kamerasta, yksi korttikin taitaa olla kateissa. Siksi ette näe viittä eri väriä huivilankaa, jotka kotiutuivat Korian kautta meille.

Huomenna onkin Lahden neuletapaaminen, tulkaahan taas mukaan. Paikkana tietysti Lankakauppa Heini!,

kuva keväältä -06

I've been knitting my bolero last weeks, but I don't know why it takes so long... it is going to be very beautiful, but somehow it takes much more time than tunic. Strange.

I'm very happy that summer is coming, we have been much outside with kids. I have a problem to get photos to computer, so you need to wait a little bit to see my new yarn :D