no niin, nyt sitten tarkennusta paikkoihin. Tuula oli ihan oikeilla jäljillä.

Viime maanantaina lähdettiin pikkulikkojen kanssa Viroon. Alunperin tarkoitus oli olla kaksi yötä Tartossa, mutta ei sieltä enää sitten saanutkaan perhehuonetta sopimushotellista. Otettiin sitten se huone Pirita Spasta, ja reissattiin sieltä käsin. Maanantaina ajeltiin heti Rakvereen, josta tämä hauska kyltti löytyi.

 

Käytiin Rakveren linnoituksessa, perhelippu 9e. Kannattaa käydä jos seudulla liikkuu. Tämä kuva on sieltä takaa, sisäänkäynti on tuolla toisella puolella.

Linnoituksen vieressä oli myös iso patsas.

Rakveren keskustassa oli kangaskauppa, josta löytyi hieno läjä Hello Kitty-kankaita, 3 - 5,5e metri.

Paluumatkalla käytiin taas ihailemassa putousta.

 

Tiistaina lähdimme heti aamusta Tartoon. Siellä vietettiin päivä lähinnä shoppaillen :)

Paluumatkalla Tallinnaan pysähdyimme Viikinkikylään. Täällä kannattaa ehdottomasti käydä syömässä!!

Siellä riittää ihmeteltävää koko porukalle, ja lisää juttuja oli rakenteilla. Ruokalista löytyi pitkän etsinnän jälkeen viroksi (pitäisi kuulemma olla englanniksikin, mutta ei löytynyt), viron kielellä tilaus kyllä sitten onnistui. Venäjäksi listoja oli useampikin, mutta ei mun kielitaito ihan riittänyt sen tulkintaan :) Mutta oikein maukasta ja kohtuuhintaista ruokaa!

Tarton ja Tallinnan välisellä tiellä näkyi myös näitä:

Viimeinen päivä vietettiin sitten Tallinnassa, päivä aloitettiin eläintarhasta. Yksi sisäänkäynti on Rocca al Maren vieressä. Eväät mukaan, ja jos on noita pieniä, kannattaa ehdottomasti ottaa ne kärryt siitä vuokralle (jos rattaita ei ole). Meinas omakin kuntoo pettää, on se niin iso alue.

Mukava reissu kaikilta osin, keskiviikkona oli kyllä  vähän turhan lämmin. Oltiin muuten liikenteessä ilman ilmastoitua autoa, eikä se nyt niin kamalaa ollut :D

 Hups, se yksi tuulimyllykuva jäi tästä pois. No se oli kuitenkin yksi ruokapaikka Tartosta Tallinnaan päin ajettaessa, ei syöty siellä mutta on listalla seuraavaa kertaa varten.