First SP packet arrived yesterday. Ten lovely magazines full of baby and kids models ;) I'm very happy!!! Yesterdy I haven't time to read all, but I found several ideas already. Thank you very much, SP!!
990153.jpg
Ensimmäinen SP paketti saapui pitkän odottelun jälkeen eilen. Englannissa on ollut postin lakko, jonka vuoksi tämä on myöhässä. 10 lehteä täynnä toinen toistaan ihanampia vauvojen neuleita. Kyllä ideoita riittää.

Eilen oli outo päivä. Suunnitelmissa oli, että neuvolalääkärin jälkeen ehdin rauhassa syödä ja levätä hetken ennen neulontatapaamiseen menoa, vaan toisin kävi. Neuvolassa vierähti aikaa pari tuntia, vauvan sydänäänet kun olivat turhan nopeat eivätkä laskeneet normaalitasolle edes tunnin lepäilyllä. Se ei ehkä olisi johtanut seuraaviin tapahtumiin, ellei tähän nyt liittyisi rh- ja viimeisimmän näytteen oleminen vielä tutkittavana (ettei kukaan nyt säikähdä jos vauvalla on nopeat äänet...)  Sain sitten lähetteen keskussairaalaan käyrille, koska neuvolassa voidaan asioita tutkia kuitenkin vain rajallisesti. Hommasin kyydin ja vähän söin kotona.

Mukaan pakkasin viimeistä kaaviota vajaan Swallowtailin, lapaskirjqn ja vähän varalankaa. Kyydin tullessa kysäisin kuitenkin jos piipahdettaisiin pikaisesti Heinissä, tapaaminenkin oli juuri alkamassa. Kävin ostamassa muutaman lanettikerän kaiken varalta. Koska jokainenhan tietää, että jos ei ole riittävästi ajankulua mukana, sinne varmasti jäädään tarkkailuun, eikös? No, mulla oli niin paljon kaikkea mukana, että 1,5 tunnin vierailun jälkeen lääkäri totesi kaiken olevan ok. Vauvalla oli vain ollut jumppatunti päivällä ;) Tietysti loppuviikosta tilanne voi muuttua, jos verinäytteessä on huomauttamista. Tässä vielä "eväät" sairaaalaan, lukuunottamatta huivia.
990160.jpg
En siis ehtinyt edes aloittaa lapasia, mutta huivia sain neulottua lähes tunnin kun odottelin lääkäriä. Olipas siellä synnärillä rauhallista ;) Juu ja vauvan kokoarvio oli 2850g, viikkoja tasan 36. Kiitos vielä Katiijalle kyyditsemisestä!! Ja terkkuja kaikille tapaamisessa olleille, oli kiva nähdä että teitä oli niin monta paikalla!

Olen saanut monia kommentteja ja maileja paketeista, huivin kehuja yms yms. Mun täytyy myöntää että nyt olen jo niin sekaisin kaikkien kanssa, että en pysty jokaiseen erikseen vastaamaan. Ilmoitattehan ainakin te langanostajat, jos pakettien kanssa on ollut jotain ongelmia tms. Kehujille kiitos, olen itsekin tyytyväinen tuohon MS5-huiviin. Ohje tulee varmasti myyntiin tuon mystery group-linkin taakse vähän ajan kuluttua.

Yesterday we had a knitting meeting in our city, but I needed to visit in hospital. Baby's heartbeat was too high (fast?) and only in hospital they can do better researches.
I have some yarn with me, if I need to stay there long time... After 1,5 hours they said everything is okay, and I came back home :
)