sain kaksi työtä eilisen puolella valmiiksi. Toinen tosin odotteli pari päivää viimeistelyä, että ei niitä ihan niin nopeaan tahtiin täältä tule ;) Suurin osa lahjoista tulee olemaan siis "nopeita" töitä, koska aika ei nyt riitä mihinkään puseroiden tekoon. Tekeekö muuten joku muukin lapaset, sukat yms neljällä puikolla? Eli silmukat jaettuna kolmelle puikolle neljän sijaan? Mun mielestä se puikonvaihto on niin rasittavaa, että olen siirtynyt neljän puikon systeemiin... (joo, olen kokeillut sekä 30 senttistä, ei hyvä,  että pitkää pyöröäkin. Miksiköhän muuten en ole käyttänyt sitä pitkän pyörön systeemiä koko syksynä?? hmmmmh, täytyisköhän kokeilla taas...)

Meillä ollaan sitten sairastettu. Viime viikolla jouduin itse (mies ja vauva mukana tietysti) lähtemään päivystykseen, joka sitten venyikin kuuden tunnin reissuksi. Piti oikein vierailla kahdessa eri päivystyksessä, eikä ongelma selvinnyt...tai no, onneksi kivut hävisivät eivätkä palanneet. Tuli vielä niin kiireinen lähtö kipujen takia, että en tajunnut edes käsityötä pakata mukaan. Kyllä harmitti kun lääkkeet alkoivat tehota, kivut hävisivät ja kolme tuntia odotettiin yöllä lääkäriä :(  Vauva puolestaan on ollut nuhassa, siitä ollaan selvitty keittosuolatipoilla. Tällä viikolla Tinja taas on ollut kuumeessa, ja kiukkuinen kuin mikäkin (hmmh.. muistan että vanhempi tyttöni taas vaan nukkuin kun oli pienenä kuumeessa.. ei kiukutellut, koisasi vaan ja välillä söi...)  Tänään ollaan pikkuhiljaa palailtu normaalielämään.

Vauvakin on jo kuukauden "vanha". Niin se aika kuluu... Ristiäiset on reilun viikon päästä, johon mennessä ollaan (toivottavasti) päästy yksimielisyyteen nimestä.