Ihan tasan tiedän milloin kummilapsilla on synttärit, ja ideoitakin piisaa vaikka kuin. Kas kummaa, joka kerta herään tähän päivään siinä vaiheessa kun kutsu saapuu, eikä mitään ole valmiina. Tällä viikolla oli vielä siitä huono tilanne, että vapaapäiviä ei ollut, joten neulontaa oli turha harkitakaan. Eihän siinä muu auttanut kuin tänä aamuna valjastaa isommat hoitamaan pikkulikkoja, kaivaa Ottobre ja kasa kankaita esiin..

Aikaa oli n. puolitoista tuntia ennen töihin lähtöä ja töiden jälkeen käytin vielä reilun tunnin. Huomaa että ei ole tullut juurikaan ommeltua, kun jotkun pikkuasiatkin tökki tosi pahasti. Yöpaita on tehty ihan taas oman pään mukaan (siis ei kaavoja...) ja housut jotain kesän Ottobren tyyliset. Ei kuitenkaan ihan niin kuin ohjeessa, hups. Onneksi lopputulos on näinkin kiva, ja nämä siis kuvattu jo lauantai-iltana (sinisävyiset kuvat otettu illan hämyssä):
796086.jpg 
796087.jpg

Bad, God Godmother.... I know all the dates when my goddauhters have birthday, but everytime I wake up in a same week and notice that I have nothing to give. Now I spent few hours with sewing machine, and those are going to my 2-years old granddaugher.  Girls pyjama I made without pattern  and trousers are something like in Ottobre summer 2007,

Että eihän mulle tullut edes kiire, koska lähden juhliin parin tunnin päästä ;) Huomenna sitten Korialle, jippii!!!