Viikko on ollut todella rankka :(  Muutama päivä "uutta työtä", tuntuu että uuden opettelu vie kamalasti voimia. Sitten pari pidempää työpäivää, huonosti nukuttuja öitä.

Eilen oli vapaa, joka kuluikin paikkoja järjestellessä. Pesin 7 koneellista pyykkiä (vai 8, en tiedä, menin laskuissa sekaisin) ja saman verran pyykkiä olisi vielä jäljellä. Onneksi aurinko paistaa ja pyykit saa ulos, enhän mä muuten saisi tuollaista määrää pestyä. Lisäksi tyhjensin vintit ja lajittelin tavaroita uudelleen sijoitukseen. Siinähän se päivä menikin rattoisasti, vielä pitäisi järjestellä tavarat vintille takaisin. No mutta tänään taas 8 tuntia töitä, joten sekin jää huomiselle.

Starskyä tein kerän verran viime maanantain automatkalla, ja tämän viikon olen keksittynyt Samos-neuleeseen. Ei kuvia omista töistä nyt, mutta tälläistä olisi esitellä:

518018.jpg518019.jpg
Meillä on oma kioski, löytyy ovi ja myyntiluukku, sivullakin on "ikkuna". Kioski on rakennettu kolmiomajan kylkeen (sellaisen mitä leikkareilla joskus näkyi), ja tarkoitus olisi vielä maalata tuo.

tässä vielä punahilkka ja sen sisko, ristiäisseissulla otettu kuva
518020.jpg
Pysähdyttiin kotimatkalla mummin kotipaikalla, ja neidit halusivat irvistellä ;)

Huomenna sitten Lahden neulontatapaaminen Heinissä, alkaen klo 17.00. Tervetuloa mukaan vaan kaikki uudetkin!

Urban Aranin ohje löytyy muuten Martinaltakin Saksasta.