Suosittelen teille kaikille osallistumista Tuulian paitapajaan. Olin mukana siinä viime lauantaina, ja oh... ehdottomasti upea juttu. Mallineule (nuken paita?)on vielä kesken, mutta ideoita omiin luomuksiin löytyy roppakaupalla :) Kiitos Tuulia, Äiti-Puffa ja ihanat seuralaiset kurssilla, Anneli, Maija ja Maj.

Last saturday I was at Äiti-Puffas house, partisipating Tuulia's The Tailored Sweater method class. Absolutely fantastic!! Thank you Tuulia.

Viime viikolla vietin neljä päivää taas koulutuksessa Helsingissä, ja matkaan mukaan lähti lanka ja puikot. Bussissa aloitin Shetland Trianglen, ja puhumispainotteiden päivien jälkeen iski jo paniikki loppuuko tekeminen kesken :) Kurssi oli erittäin hyödyllinen, hyödyllisin niistä kolmesta jaksosta joissa olen ollut, mutta tosissaan se painottui onnekseni kuunteluun :D Huivi valmistui siis torstai aamuna, ja samantien loin silmukat Revontuleen. Kai siitä loppulangasta jonkun kokoinen huivi tulee. Juu, ja yhdestä sinisestä Revontulesta puuttuu vielä kuvat. Tai siis ne on, mutta maailmalla. Infoa sitten joskus :)

Malli: Shetland Triangle (Evelyn A Clark

Lanka: no se virolainen, 125g

Puikot: 5,5mm