Tallinnassa tapasin virolaisen bloggaajan KK:n, jolle vein Haaviston kirjan ja pari Novitaa. Hän antoi minulle myös tuliaisia, lehden, hahtuvaa, suklaata (ei kuvassa) ja tytöille rannekorut. Kiitos paljon, ja oli oikein mukava tavata!! Hän kertookin blogissaan meidän pienistä hankaluuksista tiedonkulussa, mutta ihan hyvin siinä sitten kävi ;)
DSCN1086.jpg
In Tallinn I met estonian knitter, KK. I gave her Haavisto's book and she gave me new Käsitöö-magazine, preyarn, chocolate and something little for girls. Thank you very much, it was nice to meet you ;)

Lukijoiden järkytyksen minimoimiseksi aloitetaan varovasti, muilla kuin lankaostoksilla (syy on se, että langat on vielä purkamatta...). No ei nämä kaikki minulle ole, tässä on tuliaisia Katiijalle, Anulle, toisellekin Anulle, Marjutille ja Hannalle. Puikkoja, kerroslaskin, valokoukku, neulemylly, pompulajuttuja ja yo-yo maker.
DSCN1088.jpg
Something from Karnaluks. Not for me only ;)
DSCN1091.jpg
Nappei ;)

Syy siihen että langat on vielä jossain, on se että tänään suunnattiin Porvooseen.. Itseasiassa se esitettiin miehelle niin, että tänä lauantaina hänen kannattaa mennä auttaman siskoaan kasvihuoneen kokoamisessa ;) Samallahan me siinä Katjan kanssa päästiinkin piipahtamaan Hullun Halvoilla-päivillä.
DSCN1083.jpg
Today we visited in Porvoo, there was a sale. .. do I need to say more?,

Huomenna on työpäivä, sen jälkeen yritän saada kuvat viron langoista!