ulkona ja ajoittain sisälläkin. Nurkista tulee kylmää ja puita saa kantaa ;) Vanhan talon iloja. Tänään onkin sitten siivoiltu ja ulkoilutettu petivaatteita, kuten monella muullakin ilmeisesti :D Mulla on tällä viikolla ma-pe vapaata, ja onkin jotenkin outoa olla vaan kotosalla. Kivaa kuitenkin.

Mulla on viikon verran ollut puolet lankavarastosta levällään yläkerrassa, ja lasten päikkäreiden aikana kävin siellä katselemassa... Aika monta vuotta noilla jo olevilla langoilla neuloisi. Koska koneestahan hävisi jokin aika sitten kaikki, sinne meni myös lankataulukko (joka ei todellakaan ollut ajan tasalla). Nyt voisikin kyllä reipastua ja taulukoida kaikki, suunnitelmien kera. Olen kyllä osasta valmis luopumaankin, joten jos sinulla on akuutti tarve esim 7-veikan, Nallen tai Samoksen johonkin vanhempaan väriin, kannattaa kysyä löytyykö täältä.. osan laitan kyllä myyntiin kunhan ehdin nuo käydä läpi. Korialta tarttui mukaan reilu kilo lankoja,  muutama heräteostos ja kilo isoveikkaa värjättäväksi..

Teddy-jakku on edennyt reippaasti, etu-ja takakappaleet on melkein valmiit.

Nyt hakemaan patjoja ulkoa, että kerkeävät illaksi lämmetä. Huomenna olisi tarkoitus ajella yhdelle vanhalle ystävälle kyläilemään, kerrankin kun on aikaa.