Lapaskuun saldo jäi omalta kohdalta aika laihaksi... vain yksi pari valmistui, mutta onneksi muut hoitivat homman kotiin :)

Viime viikonloppuna tuli kutsu käymään Lindan synttäreillä, ja koska minä olen minä, päätin että jotain itsetehtyä. Lapaset. Ja koska Lindalla on koirien lisäksi kissoja (ja kissanpentujakin), teema on tietysti selvä.

We are going to Linda's birthday today, and of course I want to give something made by myself ;) Linda has cats (and kittens) and that's why I knitted these mittens.
    
DSCN6342.jpg  DSCN6330.jpg
Malli: Cat mittens
Lanka: Nalle ja Nalle Colori, 76g
Puikot: 3mm
Muuta: ohjeessa oli ns. perinteinen peukalo, ja muutin sen tuollaiseksi kiilapeukalon ja perinteisen välimuodoksi -vähän niinkuin noissa selbuvottereissa on. Eli lisäyksi 6 tai 7 kertaa joka 2. krs, ja sitten poimin 12 s lisää ja neuloin peukun niillä. Hyvin istuu.

Aloitin nämä sunnuntaina ja ajattelin että onhan tässä aikaa... no juu, eilen neuloin puolet toisesta lapasesta ja peukalot. Olin itseasiassa neulonut jo ensimmäisen peukalon, mutta se oli ehkä vähän nafti. Toisekseen, jouduin tekemään nämä 3mm puikoilla, kun en löytänyt vapaita 2,75mm mistään, en edes pyöröjä :O Musta aukko taas niellyt nekin. No, uskon että näiden alle mahtuu vaikka ohuet sormikkaat, joten kelpaa koiria ulkoiluttaa.
DSCN6323.jpg
Viime aikoina oma tulevaisuus on vähän mietityttänyt, täytyisi tehdä jonkunlaisia päätöksiä mitä töiden suhteen tekisi. Yksi hakemus on nyt laitettu, ja katsotaan mitä siitä seuraa... kyse on kuitenkin vähän pidemmän tähtäyksen suunnitelmista, joten mitään kamalan isoja muutoksia ei lähiaikoina ole tiedossa, lähinnä koitan päättää mitä sitten "isona" teen, kunhan Mirko täyttää sen 3-v...

I've been thinking about my life last weeks, and I need to decide what to do about my work... This is only long-time-planning, nothing is going to happen in a few months, but I need to think what I want. Not easy..

Meidän lähikaupasta (S-market) löytyy nykyään kompostoitavia vaippoja, joihin olen siirtynyt. Käytän siis kestojen ohella näitä -suosittelen.
DSCN6343.jpg