on tullut taas jäädäkseen. Pariksi kuukaudeksi. Onneksi kokemuksesta tiedän että se häviää synnytyksen myötä kuin taikaiskusta ;) Siis tää viikko on menny ihan ollessa, neulonutkin olen, mutta mitään järkevää en ole saanut tehtyä. Tekisi mieli kyllä haravoida ja ulkoilla ihanassa syysilmassa, mutta se haravointi on ainakin pakko jättää väliin jos en halua sairaalaan...

Toissapäivänä saapui läjä sukkia ja lapasia, oman pakettini pistin eilen postiin ja on toivottavasit tänään perillä ja kelpaa! Käykää ihmeessä katsomassa kuinka ihania neulomuksia tuli, itse en ole saanut kuvailtua mitään tällä viikolla.

Pari työtä on viimeistelyä vailla, ja Urban Arankin on edennyt jonkun verran. Hihoista puuttuu muutama kerros, ja vartalo-osaa olen neulonut kainaloihin asti. Nyt alkaa tiukat laskelmat kuinka langan saa riittämään!

Käykää ihmeessä kurkkimassa onko Kirpputorilla jotain haluamaasi lankaa, päivitän sinne varmaan lisää lankoja viikonloppuna. Vaihdoin tuonne ylös kuvan, mitäs pidätte? Mielessä on kyllä yksi vielä parempi kuva, mutta se vasta sitten kun uusin Ulla ilmestyy ;)

Juu, ja tuohon pochoon tulee summittaista ohjetta kunhan se Ulla ilmestyy. Malli kun on aikalailla sama kuin huivissa.

I have been very tired this week, and I know I'm not going to wake up before the baby is here... I have knitted something little, only need to finish them. Urban Aran is on the needles again, sleeves are almost ready and body is ready up to armholes. Now I need to count how to do rest of body, so I don't need to order more yarn...