Jaahas, sitä ollaan oltu niin kiireisiä ettei olla ehditty päivittämään aikoihin... Reilun viikon aikana onkin ollut puuhaa; vieraita, töitä, kirpparia, kipeitä lapsia, lääkäriä ja messut.

Kunnianosoituksia on sadellut Marjalta, Minnalta, Mammamyyltä ja Kipakalta. Kiitos teille kaikille, mukava kuulla että blogistani pidetään.

Vähän on neulottukin, kirjoneuletakin vartalo-osan kirjoneuleosuus alkaa olla valmis, kädentien aloitus vaatii hiukan keskittymistä. Minähän olen neulonut tämän pyörönä (nurjalla kirjoneuletta, ei kiitos...),
DSCN5641.jpg
Everything has happens during last week, and I haven't got time to write here. I have knitted my stranded jacket, now the stranded part of body is almost finished.

Eilen kävimme Katjan kanssa messuilla. Mukavaa oli, ja mielestäni parhaat Kätevät joissa olen vieraillut. Mukaan lähti vähän lankaa ja nappeja Titityyn osastolta, avaimenperiä ja koru toisaalta, ja tottakai mukavasti ideoita sieltä sun täältä. Neuloimme myös hetken Nastolan näppärien kanssa, ja muutaman blogitutunkin tapasin.
DSCN5626.jpg

DSCN5630.jpg
We visited Kätevä-fair yesterday, and I bought some lovely things. And yarn of course.

Maanantaina olisi sitten Korian tapaaminen lankavaihtoineen, mukavasti lähtö suoraan töistä. Loppuviikko onkin tiiviisti töitä, joten ensi viikolla ei täällä paljon tapahdu. Tai mistäs sitä tietää...  

Kahden viikon päästä Tampereen messut, jonne lähdemme linja-auton kyydissä. Ah, monta tuntia laatuaikaa samanhenkisten ihmisten kanssa, ja varmasti siellä bongataan monta blogituttuakin ;)

joo, enhän minä vanhoista tavoistani mihinkään pääse. Ruskeasta Mambosta on aloitettu takki, 7-veikan raidasta Mirkolle pipo (matkatyö) ja Rose Mohairit kutkuttelisivat tunikaksi. Lapaskuukin alkoi, blogiin olen jo kirjautunut, mutta en ole edes esittelyä saanut kirjoitettua. Lapastelua tiedossa siis (ai niin, olihan mulla muutama keskeneräinen pari tuolla jemmassa :o) tässä kuussa.