Joku aika sitten siivosin vaatekaappia ja sinne jäi säälittävän vähän housuja. Yhdet tosi hyvän malliset housut kuitenkin löytyi, mutta valkoiset! Lähinnä tarvitsin töihin kunnon housut, ja siellä ei valkoista voi todellakaan pitää. Ei muuta kuin kauppaan ja Nitorit peliin. En mä edes katsonut mitä materiaalia housut lie, mutta pääasia oli että väri muuttuu. Koneeseen housut, yksi hame ja riepu (no mä vähän sotkin sen värin kanssa ja harso osui käteen... pistin senkin sitten koneeseen). Väri muistaakseni mokka. Housut jäi vähän odotettua vaaleammiksi, mutta itse asiassa sopivat työtakkiin loistavasti.. No työtakki jääköön kuvaamatta, joten otetaan huivi avuksi:
699949.jpg
Ja huivi on ihanan pehmeä!! Tuosta langasta täytyy tehdä lisää ehdottomasti.

Scarf is so soft and warm... I'm absolutely going to do more scarfs with this yarn!! Trousers has a new color, before they were white ;) I need trousers to work, but I can't wear white ones there. They are little bit lighter than I expected but better than white!

Niin, ja mitä mä kerron? No sen, miksi tarvitsin nuo housut...
699960.jpg
Ne nyt sattuivat olemaan toiset äitiyshousuista jotka mulle on jäänyt viime kesän vaatekierrätyksestä kotiin... kun eihän mulla ollut tarkoitus tuollaisia enää käyttää :o Joten, marraskuussa meitä on sitten seitsemän! Ja yhtenä viikonloppuna kuukaudessa meitä on yhdeksän, kukahan lie meillä kokkaa?? Noh, puolessa välissä ollaan ja alkuajan kauhistus alkaa väistyä..

I just tell my little secret! November there will be seven of us... and once a month nine, very nice :o Who is going to cook all this meals??? We have four teenagers 12, 13, 14 ja 15 years old (I have two and my husband two), and two little ones, 1,5 and 2,5 years old. And soon the baby of course;)