Nyt kun neulon itse kai kuudetta Revontuli-huivia, täytyy kai yksi postaus tehdä siitäkin.

Revontuli on saavuttanut aika suuren huomion ympäri maailmaa, josta olen tottakai yllättynyt. Ravelryssä projekteja näyttää olevan tällä hetkellä 977,ja lähes 2000 on ottanut sen jonoonsa. Huimaa.

99% olen saanut positiivista palautetta, ja vähän tietysti negatiivistakin ohjeen ymmärtämisestä. No, enpä voi sanoa muuta, kuin että käytin ohjeen laatimiseen käsittämättömän määrän tunteja, ilman minkäänlaista koulutusta neuleohjeen kirjoittamisesta.. Ei voi odottaa että se olisi ihan ammattilaisen tasoa, kun siitä ei mitään konkreettista palkkaakaan saa. Hyvä mieli on kyllä riittänyt minulle tähän asti :) Ja mielelläni neuvon, jos ei ohjetta ymmärrä.

Today, in Ravelry there is 977 Revontuli-projeckts and nearly 2000 has been queued it. That is so great!! I never expected this, when I designed the pattern two years ago.

Jokin aika sitten saksalainen Kathrin otti yhteyttä, heillä on eräällä forumilla Revontuli KAL menossa. Sain tällä viikolla kollaasi kuvan jo valmistuneista huiveista, ja pyysin lupaa näyttää sen tässä. Näin paljon kauniita huiveja, ja näissä on myös käytetty paljon sellaisia lankoja joita en ole nähnyt aiemmin käytettävän. Hienoa!!

Kathrin emailed a while ago, and told that they have Revontuli KAL in german knitting forum. Few days ago, she sent me a photo of finished shawls (if I understand right, there is more coming later?). So many so beautiful shawls!! I'm so happy.

Mutta tottakai, osataan sitä Suomessakin. Nyt äkkisiltään tulee mieleen Hepsi, jolla on ilmeisesti 10 valmista Revontuli-huivia. Samoin Terhi on neulonut niitä useita. löysin maininnan 14. valmistuneesta huivista :) Kiitos teillekin, on upeaa nähdä ettei ohjeeseen kyllästy :D

Revontuli is popular also in Finland, of course. Hepsi has been knitted 10 shawls, and Terhi 14. Thanks girls :D

Revontuli eesti keeles

Revontuli in English

Revontuli på svenska

Revontuli auf Deutcshe

Revontuli på dansk

Revontuli in Spanish is coming.