Otin tälläisen ryhmäkuvan näistä tekeleistä.

KYH # 1  Top-down raglan Lankakomeron ohjeella, lankana Novitan Luxus Cotton. Aivan ihana lanka. Neulottu kainaloihin asti, ja nyt pitäisi päättää minkälainen hiha.

KYH # 2, 3, 4 ja 6. Tiskirättejä, muistahan tiedot olikon jo aiemmin, mutta tuo ruskea on Rosarios 4 Bio Bamboo 38g, ohje Be My Dishcloth, ohje täällä.

Kuvasta puuttuu projektit # 5 ja 8, eli ne Mirkon Aallokko-hatut. (66g)

Keskellä kaksi kamerapussukkaa, # 7 ja 9. Toinen Jannille ja toinen itselle. Ilman ohjetta virkkailtu, kulutukset 28g ja 16g. Oranssikrjava  Catalonia Coloria  ja v.pun-ruskea Tennesseeta.

Sitten on keskeneräiset virkkaukset  # 10 ja 11. Molemmat jäivät tauolle kun mietin miten teen lierin. Lankana Tennessee (mitenhän mun projektit tuntuu olevan pääosin Tennesseetä....?)

Sitten lauantain KiPpaillessa aloitettu toppi, lankana Tennessee (heh), ohje Novita kesä 2009 # 71. Tämä on KYH # 12.

Ruskea tekele tuossa on # 13  Calorimetry, lankana Lane Cervinia Mambo. 80s aloituksessa ja siitä tuli mulle vähän pieni. Kuvasta puuttuu äsken aloitetut säärystimet samaisesta Mambosta (#14)

Näin ollen, Kesäyön hullutus -projekteja on nyt aloitettu 14, joista 9 tehty valmiiksi ja 5 on keskeneräistä.

I've been casting on 14 projects in this month, and 6 more needed until this saturday :) I've finished 9 of them, 5 is on the needles or hook. This is funny :)

This summer top I started in KIP-meeting on saturday. The color is green, not grey.. This is easy now, only k3 p3 all the time. My back is so bad again and this I can knit even I have very strong medicines.  I'll be home this week (no working), so maybe this is next finished work.

Tämän aloitin siis KiP-tapaamisessa. Okeasti sellainen hailakan vihreä. Kaksi kertaa jouduin purkamaan ennen kuin pääsin vauhtiin, mutta tämä näyttää tosi hyvältä. Tuo 3 oikein 3 nurin onnistuu jopa tässä lääkepöhnässä (en ota vastuuta kirjoitusvirheistä). Kivut on olleet ihan kamalat ja otin yhden tujumman lääkkeen tuossa iltapäivällä kun ei edes voinut kävellä, ja nyt on vähän outo olo :) On muuten eka lääke mikä aiheuttaa mitään oireita, vaikka tässä on puolen vuoden aikana syöty yhtä ja toista kolmiolääkettä. Toivotaan että Mehiläisen lääkäri ottaa tämän nyt tosissaan ja tutkii mikä on vikana. Ei ole kivaa ei....