Jo keskiviikkona sain tämän valmiiksi, mutta ei tässä ole ehtinyt bloggaamaan kun täällä on siivottu. Pikkumiehellä on ollut mahatauti ja siihen päälle kuumetta, joten kiirettä on pitänyt.

Malli: Pinaatti-tunika (Raglanmekko) SK 3/09

Lanka: RowanTapestry 280g

Puikot: 4,5mm

Muuta: Tein raglanlisäykset ihan normaalisti, lisäys joka toinen kerros. Niitä on myös vähän vähemmän kuin ohjeessa, koska tiheys ei täsmää. Tämä on ehkä myös vähän lyhyempi kuin Tennesseestä tehty.

Tunikasta tuli mukava, oli eilen jo käytössä. Kuitenkin suosittelen mielummin tekemään tämän vaikka siitä Tennesseestä, tai muusta laskeutuvammasta langasta, esim. bambu-sekoitteesta, tai esim Cannes voisi sopia tähän hyvin. Ohjetta on tosi helppo muokata isommaksi.

I finished this Pinaatti-tunic #2 already few days ago, but I've been very busy with sick kids... I like this pattern very much, and I'm going to knit them more. All my girls, age 14, 4 and 3 want same tunic. This is knitted from top to down, and after armholes it is so easy to knit -very nice and simple pattern.

I needed to take these photos myself, that's why they are not so good.....

Kuvat on mitä on, itse otettuja. Mies otti muutaman kuvan ulkona, mutta kun ei se osaa niin ei se osaa :) Niistä ei oikein hahmottanut tuota helman muotoa, joten tässä näitä omia otoksia.

Kommentteihin pari vastausta. Ne kukkanapit Karnaluksista maksoivat n. 26 senttiä kappale, en nyt muista kuka niistä kyseli.

Marttavärit postauksessa olevat langat eivät  ole marttalankoja, vaan ne Martoille jaetut ovat siis Woolia ja niistä pitää tehdä pikkusille niitä sukkia. Nämä 7-veljeksen Marttavärit ovat taas Lähikaupoille tehty erikoiserä, ja niistä saa neuloa ihan mitä tykkää.

Jotain vironvillaa jää varmasti vielä ylimääräiseksi, mutta nyt on tosissaan vähän vilskettä ja niiden lopullinen inventointi menee varmaan alkuviikolle.