Eli aika nopea toimitus.. Kati laittoi joskus kuuden jälkeen illalla viestin, että paketti on toimitettu Matkahuoltoon. Aamulla hiukan ennen kahdeksaa tuli tekstiviesti, että paketti on noudettavissa.. eipä taida onnistua Postilta sama.. Töiden jälkeen kurvasin sitten hakemaan paketin:

HPIM0253.jpg

Muuten onkin ollut taas vähemmän mukavaa.. mies tuli eilen töistä kotiin illalla, istui ärrän kupin kanssa sohvalle ja kippasi kahvin mun KÄSITYÖKORIIN!!!! Voi hemmetti.. onneksi siinä oli se kansi,mutta valuihan sinne jotain, ja nyt kahdessa työssä ja yhdessä lankakerässä on kahvitahrat :(  Äitiyspakkauksen hain vielä just ennen yhdeksää, ja sehän on suloinen!!

Aamulla heräsin jo valmiiksi väärällä jalalla, eikä tilannetta parantanut yhtään se että iltavuorolainen oli jättänyt muutaman jutun tekemättä.. pieniä asioita, mutta aamulla omien kiireiden kanssa ne kasvavat todella isoiksi! Sitten rullakot oli täytetty liian ylös asti, noin 180cm:ssä oli vielä lihalaatikossa kaljakori.. pyysin kuskia nostamaan sen alas, ja sain osakseni mulkoilua... jee jee. Ja tasan keskusvarastolla on tiedossa miten rullakot pitää täyttää.. meillä kun ei ole mitään apuvälineitä niiden purkamiseen, ja tilatkin on useassa paikassa todella ahtaat. Yritä siinä nyt rempoa ylhäältä parinkymmenen kilon täyteen pakattua lihalaatikkoa?! Ei sillä etten saisi ylimmäisiä laatikoita alas, pitkä kun olen, mutta kun siitä on ohjeistus annettu! Ja siksi toisekseen, muut ovat huomattavasti lyhyempiä kuin minä.. Osa näistä "pakkausvirheistä" on kyllä kuskien, koska he yhdistelevät rullakoita keskenään.. ja älyllä ei rajaa. Milloin on banaanilaatikko pakattu muffinssien päälle, ja milloin kaljatölkit eineskiisseleiden.. myy nyt sellaisia räjähtäneitä paketteja.. jooo..... vali vali. Onneksi viikot vähenee... Meen nyt tekemään sitä myssyä, jota eilen en ehtinyt saada valmiiksi!