Nyt olen hiukan edistynyt tämän blogin kanssa, sain jopa muutaman kuvan laitettua. Rogue on nyt hyvällä mallilla, tänään jaoin työn kahtia kainaloiden kohdalta. Yllättävän kivuttomasti työ on edennyt, vaikka hiukan jännitin tätä englanniksi olevaa ohjetta. Eipä uskoisi että olen suorittanut osan opiskelusta englannin kielellä ;) Muutamaa kohtaa olen joutunut tavaamaan useamman kerran, mutta onneksi neulontalistalta olen saanut apua kysyessäni. Ongelma onkin yleensä siinä, että en tiedä jotain termiä edes suomeksi, heh. Miten siinä sitten ymmärtää sitä edes englanniksi..?

Mietin tuossa aamulla että uskaltaisinko tehdä lankavaraston inventaarion... laittaisin ylös kaikki nurkisssa pyörivät langat, ja listan perusteella voisi sitten suunnitella uusia projekteja. Kuukauden sisällä on tullut ostettua useampi kilo lankaa (halvalla tietty), ja onhan niitä tuolla vintilläkin riittämiin. Tilaa on kuitenkin rajallisesti, ja voisin jopa harkita omaa diettiä! Lankoja todellakin pursuaa joka puolelta, ja täytyisihän niitä yrittää tuhota ennenkuin taas löydän jotain mitä on PAKKO ostaa..

Tarkoitus olisi muutenkin laittaa tätä lankajuttua vähän parempaan järjestykseen; mm. laittaa talteen vyöte joka työstä sekä langan tiheystiedot myöhempää tarvetta varten. Saas nyt nähdä kuin ehtii... Olisiko jollain ylimääräistä aikaa kaupan??