Kummitäti kävi eilen tuomassa pojalle uudet asusteet. Kyllä kelpaa ;) Itse en ole pojalle neulonut vielä mitään, olihan mulla villapuku jo olemassa.
1091611.jpg
Godmother visited yesterday, and gave socks, mittens and hat for a baby. I haven't knitted anything for baby yet, because I have this, knitted two years ago for Sinna.

Paljon en ole ehtinyt, mutta silloin tällöin olen neulonut muutaman kerroksen ristiäisiin suunnittelemaani puseroa.. myös lapaset aloitin tuossa viikonloppuna, mutta nämä eivät varmastikaan valmistu lapaskuun aikana. Ei oikein malta neuloa, kun tuota pikkuista voisi katsella vaikka koko päivän... Haaviston kirja vuodelta -47, Sata kansanomaista kuviokudinmallia on muuten aivan mahtava kirja. Sen kun saisi omakseen!
1091642.jpg
I don't have much time to knit, but I try... One finnish mitten book; Haavisto: Sata kansanomaista kuviokudinmallia, has so many beautiful patterns!! The book is from 1947, and I found it from library.

Kiitos vinkeistä vaippa-asiassa, täytyy vielä tutkailla nettisivuja ja miettiä mitä hankkisi. Tietoa on vain turhan paljon joka puolella, hankala niitä on lukea... Vielä voit tarjota nurkissasi pyöriviä ylimääräisiä systeemejä!

Tässä vielä uinuva pikkumies.
1079352.jpg