Olenhan minä tietysti neulonut kovasti, mutta mikään ei kyllä valmistu. Uusia olen aloittanut mutta en ole ehtinyt päivittää niitä edes tuonne sivupalkkiin ;) Haluaisin myös muokata vähän tätä pohjaa, uusi tausta, otsikoiden fontit ja sellaista. Ei vaan jaksa keskittyä.

Torstaina käytiin Jyväskylän liepeillä katsomassa veljeni uutta taloa, koko päivähän siinä reissussa vierähti. Eilen tein Sinnalle soseita pakkaseen parin viikon satsin. Mietin hiukan mikä hintaeroksi tulee, kannattaako itse tehdä. Noh, 24 annosta maksoi n. 8e, joten tulee se yli puolet halvemmaksi. Nyt en edes pongaillut tarjouksia sen kummemmin, kun en jaksanut lähteä kaupunkiin asti. Bataatti nosti tietysti vähän hintaa, jos olisi käyttänyt enemmän perunaa niin olisi tullut halvemmaksi (en vain tykkää laittaa paljoa perunaa, kun ruoka menee kuitenkin pakkaseen). Ja syksyllähän meillä on käytössä omaa satoa, joten periaatteessa tarvitsee ostaa vain liha :) Ja hyvin kelpaa itsetehty!! Muutaman kerran kaupan soseet ja puurot on puklautettu takaisin, mutta vaikka ihan tasaista soseesta ei tullut, yökkäily oli hyvin pientä.

Ensi viikolla pitäisi tulla lisää Kool Aideja, joten värjäilyt jatkuu. Lisäksi tiedossa on parikin agenttia, joilta jauheita voisi lähettämällä saada ;) Kas kun en puhunut isompaan ääneen aikaisemmin, miehen eno (tms) tulee joka kesä lomalle Suomeen Jenkeistä ja saapui viime viikolla. Myöhästyin, auts....

Joo ja tuossa vasemmalla on tuo KIP-päivän ilmoitus. Toivottavasti mahdollisimman moni tällä seudulla asuva pääsee mukaan ;)