..meinaan olympiatyö. Paria riviä vaille kolme vihjettä tehty, mutta haluan huiviin myös reunuksen joka varmaan vie muutaman päivän :o  Olen ihan autuaasti unohtanut viime viikon päivitellä sivupalkkia, heh. Kesken mulla on kuitenkin myös Sinnan jakku Lollipopista, sitä ehdin tehdä reippaasti viime perjantaina päivystyksessä.

Tiina K:n vinkistä soitin viisaammille, ja tuota noin... suun kautta otettava kuuri ei estä imetystä, vaikka keskussairaalan lääkäri sen nimenomaan kielsi. Eli kannattaa aina soittaa ja varmistaa tuomio, lääkäreiden mielipide ei aina pidä paikkaansa. No, onhan siihen tietysti monta syytä (valmistajien ohjeet, vastuunsiirtäminen jne), mutta ihmettelen ettei hän käskenyt minua soittamaan ko. palveluun, jos ei itse viitsinyt.... ja kun nimenomaan pyysin etsimään sellaisen kuurin, joka ei estä imetystä. Maailmassa monta, on ihmeellistä asiaa...... Nyt sitten yritetään palailla imetyksen pariin täysin, toivotaan että onnistuu!

Kiitos kaikille kommentoijille kannustavista viesteistä! Kristel, meilläkin suosikkeja on vauvojen/lasten kuvia sisältävät blogit ;)