Tänään mies nousi aamulla vauvan kanssa ylös ennen seitsemää, ja äiti sai jäädä nukkumaan yhdeksään asti! Isommat lapset tulivat herättämään pakettien kera, ja sitten pääsinkin valmiiksi katettuun pöytään. Oli hyvät tarjoilut.

Viikko on ollut todella hankala. Vauvalla oksennustauti kesti kolme päivää, ja kunto meni jo aika heikoksi. Tintti kun on muutenkin -17 painokäyrällä, niin ihmekös että tauti otti koville. Perjantai aamuna Tinja oli jo todella väsynyt, mutta Osmosalin jälkeen tapahtui ihmepiristyminen. Kun oksennustaudista vihdoin ja viimein selvittiin, niin nyt hampaat ovat huudattaneet Tinttiä pari yötä. Todella outoa, kun muuten yöt ovat menneet tosi hyvin (vaikka illat huudettiin ensimmäiset 3kk) ja nyt Tinja vaan kiljuu pitkin yötä. No, toivottavasti rauhoittuu joskus. Heh, no siihen asti kun seuraavat hampaat taas tulevat.

Aloitin perjantaina kietaisujakkua Tinjalle häihin. Jotain outoa tapahtui, ja jouduin purkamaan tehdyn takakappaleen, n. 20cm, mutta sitkeästi aloitin uudelleen. Lankana merino Wool. Kuvia tulee taas kunhan mies saa otettua kuvia. Oma kamera on siitä huono, että lähikuvia ei meinaa saada tarkoiksi. Eipä se kalliskaan ollut, ja kauempaa otetut kuvat onnistuvat kyllä. Keskeneräisiä töitä on... liian monta! Suunnitteillakin on pari juttua, joilla olisi jo vähän kiirekin.

Ziinalta sain hyvän vinkin, ja latasin koneelleni SharpReaderin. Nyt ei tarvi kahlata kaikkia neuleblogeja läpi, vaan siitä näkee heti ketkä ovat päivittäneet blogiaan ;) Tovi siinä vierähti että sain kaikki lisättyä omaan listaan, mutta päivittäinen hyöty on ajallisesti iso asia!  Samaisen henkilön neuvosta lisäsin blogini Blogilistalle, joka myös näyttää päivitetyt blogit. Hhhmmm..nyt kun vielä saisi surffauksessa säästetyn ajan siirrettyä käsitöihin!

Ja nyt lähdetään koko poppoo ulos syömään :) :)