Ei täälllä mitään valmiita käsitöitä esitellä vielä.... Viikko on hurahtanut kummasti ihmetellessä uutta perheenjäsentä. Tytöt ovat toistaiseksi ottaneet asian ihan kivasti, Sinna käy jatkuvasti pussailemassa poikaa ja Tinja muistaa aina ilmoittaa kun inahduskin kuuluu peiton sisältä. Yöt sujuvat omalla painollaan, vauva nukkuu ihan kivasti, mutta tietysti yöunet ovat aika katkonaisia. Silti oma olotila on ihan toinen verrattuna viikon takaiseen. Uni on varmaan syvempää ja parempaa kuin odotusaikana.
1071456.jpg
Poika n. tunnin ikäisenä / Boy (one hour old)
Viikon iloisia asioita vauvan lisäksi on tietysti FETA!! Sitä olen napsinut himooni enemmänkin ;) Toinen mieltä ylentävä asia on vaatteet jotka mahtuvat taas päälle, ja ihanaa, pääsen pian ostamaan itselle uudet farkut!!! Iskias-kivutkin ovat kadonneet, vielä viikko sitten ylösnouseminen oli ihan oma numeronsa, nyt ei ole särkyä/kipuja missään :D

Toisaalta onhan sitä vauvamahaa ikäväkin... (kun tämä oli sitten viimeinen kerta!!!)

Kiitos teille kaikille jotka olette onnitelleet, joko tätä kautta, maililla tai puhelimella. On mukava huomata että täällä käy näin paljon lukijoita!

I have been very happy about all messages, thank you everybody who have been visited here last week!! It is nice to notice that so many has left congratulations ;)

Arvonnassa oli muistaakseni kuusi arvausta oikealla päivälle ja pojalle, mutta palaan siihen ensi päivityksen yhteydessä (en jaksa mennä kaivamaan nimiä tuolta nyt).  Luen myös ahkerasti muiden päivityksiä syöttöjen yhteydessä, mutta kommentointini on puutteellista toistaiseksi..