Tällä kertaa Tallinnan matkailu ei painottunut lankoihin, vaan muuhun shoppailuun. Kävimme myös tutustumassa vesiputoukseen n. 20 km keskustasta. Paikka löytyy aika läheltä Raasikuun lähtevää tietä, ja näkymät ovat upeat.
Kuva091.jpg

230108329.jpg

230108333.jpg

On tuesday we visit in Tallinn again. This time I didn't buy any yarn for myself ;)  We visited in very nice plase Jägala waterfalls. Google it, if you want more information ;)

Keskiviikkona neulottiin Pikku Veskulla, mukana oli muutama uusikin ihminen ;) Kivaa oli,kiitos seurasta.

Tällä viikolla olen viettänyt useita tunteja uusien lankojen parissa. Eilen pääsin vihdoin ja viimein silittelemään Luxus-lankoja. Vihreä Wind olisi aika kivaa, tosin täytyy miettiä tarkkaan mitä siitä tekisi... vielä en ostanut, kun noita alelankoja löytyy pussista jos toisestakin :) Ainakin Paavolan Citymarketissa oli eilen saatavilla kaikki Polkan värit, ja Anttilassa siis on näitä Luxus-lankoja, kipin kapin katsomaan.

Keskiviikkona lankahyllyllä tapasin rouvan, joka etsi Novitan Marilyniä. Sehän on ollut kartalla joskus 15v sitten, olen itsekin siitä jotain tehnyt. Hänellä oli ystävänsä langat, joista oli tekeillä vauvan peitto. Tietysti lanka loppui n. 20cm ennen loppua, ja nyt hän kovasti harmitteli kun eihän sitä lankaa mistään löydy. Jäin sitten miettimään oliko minulla Marilyniä vielä varastossa, ja lupasin soittaa hänelle tarkastettuani tilanteen. No, Marilynithän myin joskus talvella pois, mutta käsiin osui Cottonella kerä, joka hyvällä onnella saattaisi näyttää pintana edes jotenkuten samalta. Treffasin rouvan sitten kaupungilla eilen, ja lahjoitin kerän hänelle. Tuli hyvä mieli itsellekin, kun pystyin auttamaan :)