Viime maanantaina "keksin" että täytyy lähteä kyläilemään kaverilleni tuonne maalle. Ihan vähän taka-ajatuksena oli langat, luin jostain blogista että Uskon Löytötorilla olisi Novitat -50%. Kyselin sitten kaverilta ajo-ohjeet ja poikkesin Vääksyssä matkalla :) Eihän siellä ollut mitään Nalleja tms jäljellä,mutta jotain löytyi...
HPIM1140.jpg      HPIM1141.jpg
Kid Mohairit 1,18 e/kerä, ostin ruskeaa ja tuollaista vihreää. Kotiväkeä ihanaa turkoosia (?) reilut 3e/kerä. Tennessee 1,82e/kerä. Paluumatkalla piti pysähtyä uudestaan, kun päätin että tuota ruskeaa (?? haloo, en mä edes ole tykännyt erityisemmin ruskeasta) tarvii saada huivin lisäksi kietsuun! Usko oli itse myymässä, ja täytyy sanoa että aikamoinen persoona. Kaveri näytti paikallislehdestä liikkeen mainoksen, jota ei voinut kauhistelematta lukea.... On jäänyt mainoskurssit vissiin käymättä *hih*.

Pari viikkoa sitten ajoin Anttilaan ostamaan uudet pussilakanat. Pyh, eihän niitä ollut, vaikka mainoskin oli tullut vasta edellisenä iltana... käytävällä törmäsin sitten alelaariin, josta mukaan lähti nämä:
HPIM1143.jpg
Puserollinen tuota turkoosia, pikkasen vaaleanpunaista tytöille ja mustaa öö johonkin :D No, hintaakin noilla oli 95snt per kerä.

Pihalla on tälläinen viime vuonna istutettu pieni omenapuu, jossa on vajaat kymmenen omenaa jo ;)

HPIM1144.jpg
Meillä on sisällä julmetusti niitä ällöjä pikkukärpäsiä. Hermo menee. Niitä on pyydystetty lampulla ja muilla erinäisillä ansoilla (myös punaviinietikalla), mutta ei ne hemmetti lopu ikinä. YÖK. Päivällä myrkytettiin sitten, ja näyttäisi vähän rauhoittuneen. Vähän mä inhoon niitä. Argh.
Ja messuillahan mulla oli turkoosikirjava Mystery Shawl harteilla, ei tosin koko aikaa. .