Kävin eilen messuilla, mukavaa oli. Shoppailin vähän, kuuntelin Ninnin ja Novitan jutut ja tapasin muutaman bloggailijankin. Reissu otti kyllä aika voimille, ja ilta menikin ihan ollessa (no mutta tietysti vähän neuloin...) Mukaan messuilta tarttui:

HPIM0350.jpg

Muutama lankakerä kaulahuiveja tms varten, keittiöpyyhe (tuolla mallilla voisi tehdä lisää, meillä kun roikkuu oven päällä pyyhe ja tietysti se tippuu vähän väliä lattialle..), Novitalta lahjaksi saatu virkkuukoukku, leikkelehaarukka, lapsille korut tuliaisiksi. Kuvasta puuttuu Novitan lahjalippis ja Tinjan matolelu.

Kivat messut oli.. vähän jäin kaipaamaan ulkomaalaisia lehtiä, niitä olisin mielelläni hankkinut. Nähtävää oli paljon, ja ideoita löytyi. Ainakin lasten/vauvojen hattuja aion tehdä, myynnisssä oli aivan ihania hattuja, mutta hinta ei käynyt kukkarolleni. Tai aina ajattelen asian niin että miksi maksaa esim 30e hatusta, jos sen osaa tehdä itsekin..

Matkalla puolestaan ehdin tehdä tätä:

HPIM0352.jpg

Ohjeesta poiketen toteutan tämän pyörönä. Aivan ihana!!! Tuskin maltan odottaa että saan tämän valmiiksi! Tosin aluksi mietin onko ohje vähän turhan "yksinkertainen" mulle, mutta hei, tätähän tehdessä voi lukea kirjaa!! Tästä tulee yksi harvoista töistä, jotka teen suoraan mallin mukaan (tosin onhan tätäkin jo sovellettu, pyörönä tason sijaan, ja pituuttakin täytyy lisätä vähän).

Aamulla blogipäivityksiä selatessa löysin kivan toteutettavan jutun. Taas löytyi hyvä lahjaidea lapsille :)