Jotain 900g lankaa neulottu tänä vuonna, mutta EI MITÄÄN valmista :O Käyhän se näinkin.... Ja kun sattuu hetki että edes kaksi kolmesta nukkuu, onhan sitä ajankulua:
1207073.jpg
I have used about 900g yarn this year, but nothing finished... When (at least) two of three is sleeping, I have been watching House and knitting something. Drops jacket, latvian mitten,Pirate mitten, two hats and today morning I started new mittens, again... Maybe there is something finished until january ends :D

Alimpana Dropsin jakku, n. 70% tehty
Kaksi pipoa, toinen kohta kavennuksissa, vielä kuvat niihin.
Pääkallolapanen, toinen täysin valmis.
Latvialainen lapanen, edistyy hitaanlaisesti.
Piti sitten aloittaa vielä Haaviston kirjasta jotain vihreäsinikirjavasta Nallesta, mutta kun äsken neuloin kuviota, totesin että ei onnistu. Täytyy vaihtaa väri johonkin toiseen, kun kuvio ei näy tarpeeksi selvästi (Colorissa on tosi vaaleita kohtia, toimisi ehkä valkoisen, mutta ei luonnonvalkoisen kanssa).

Maanantaina olimme Korialla, mukavaa seuraa ja hyvää ruokaa ;) Paikalla tällä kertaa Katiija, Ziina, Mirri, Topperi, Sari ja minä. Lankaakin ostin vähän, värjättäväksi.

Tiistaina taasen Lahdessa, jossa paikalla Piia, Katiija, Anu, Marjut, punanen, Katja, Kramox ja hmmh, yksi unohtui? Enkä nyt jaksa linkittääkään... kiitos kuitenkin mukavasta seurasta kaikille!!

Korjasin hieman tietoja tuonne pipo-postaukseen, nyt linkki myös kuvaan jota olen käyttänyt.

Ja Seijasiskolta tuli You make my day-tunnustus. Kiitos siitä :D Olen tylsä ja säännöistä poiketen en jaa sitä erityisesti kenellekään, vaan kaikille bloggaajille. Eikä mulla olis nyt aikaakaan hakea linkkejä, vaan palaan lapasen pariin.