Nimiehdotuksista voittajiksi selviytyivät siis:
Aallokko, Arja ja Kaislikko K2O.Uskoisin olevani reilu, kun palkinnot menevät nimeä ekana ehdottaineille. Kaiken kaikkiaan siis upeita nimiehdotuksia, Aalto oli mielessä jo heti pipoa miettiessä, mutta muistaakseni Lankakomerolla on Aaltoneule. *Aallokko onkin todella sopiva nimi, monen äänestäjänkin mielestä.

Ehdotuksien antajista arpaonni suosi Susaa ja äänestäjistä taas Sibyllaa. Helpointa olisi varmaan jos laittaisitte mailia mulle muro 73 miukumauku yahoo piste com, siihen postiosote mukaan ;) Palkintoja lähtee maailmalla joskus loppuviikosta. Kiitos vielä kerran kaikille nimiprojektiin osallistuneille!!

Kaikessa lomatohinassa olen unohtanut mainostaa huomista Lahden neuletapaamista, paikkahan on vanha tuttu Heini Kirkkokadulla. Tapaaminen alkaa klo 17.00. Harmikseni tämä on ensimmäinen kerta kun en pääse mukaan, työvuorojen kanssa tuli vähän hämminkiä ja joudun olemaan huomisillan töissä. Harmi... mutta laitoin jo pomolle infoa ensi kuun Korian ja Lahden tapaamispäivät, jolloin laittaa mulle ehdottomasti aamuvuorot ;) Mutta oikein mukavaa tapaamista kaikille sinne meneville, neulokaahan ahkerasti!!