Viime aikoina on ollut vähän huonoa tuuria...

13v pesukone sanoutui irti palveluksesta kolmisen viikkoa sitten. Valittakaa vain kuinka ikävä on pestä pyykkiä, tietäisittepä mitä se sitten on kun kone ei toimi!! Anoppi pesi silloin tällöin koneellisen, mutta viikonloppuna multa paloi jo pinna. Onpas pikkasen hankalaa lähteä parin taaperon kanssa jonnekin pyykkäilemään.. olin alusta alkaen sitä mieltä, että se remmi (joka rumpua pyörittää) on mennyt poikki, että ei VARMASTI ole iso juttu vaihtaa se uuteen (iskä teki sen kerran tuolle samaiselle koneelle n. 7v sitten).

Sunnuntai aamuna sain ukon sitten potkittua alakertaan katsomaan sitä konetta ihan kunnolla, siis että avasi ja tutki sitä. Joopa joo... sieltähän ei ollut kuin se remmi pois paikaltaan -> 5min ja kone oli korjattu. Ja SEN VIIDEN MINUUTIN TAKIA MULLA ON HERMO MENNY SATAAN KERTAAN. Arvatkaa huviksenne paljon 6 + 2 ihmistä saa pyykkiä aikaiseksi kolmen viikon aikana? Noin 20 koneellista (Kiitos Katjan niitä ei ole enää niin paljon).

Tiskikone 11v sanoi sopimuksen irti seuraavalla viikolla. Yks kaks mitään ei tapahtunutkaan, vaikka kuinka painoi nappia ja valitsi ohjelmaa...Ja sitä yritettiin puolisen tuntia käynnistää. Viikon verran tiskailin (jälleen kerran 6+2 ihmisen jälkiä), kunnes päätin painaa koneen virtanappia. Kas vain, sehän käynnistyi. Jännityksellä olemmenkin muutaman kerran täyttäneet konetta, koska sitä ei tiedä käynnistyykö kone silloin kun minä haluan.... Ei ole maailman mukavinta hommaa tyhjentää konetta likaisista astioista :o (arvatkaa onko mies edes katsonut mikä siinä voisi olla vikana....)

Tiskikoneen kanssa samalla viikolla alkoi 6v kahvinkeitin kiukuttelemaan. Siinä on sellainen ei niin perinteinen käynnistysnappula, joka siis sammuu itsekseen. Joinakin aamuina riittää yksi painallus, joskus niitä tarvitsee useamman (varsinkin silloin kun on kiire).

Viime viikolla Tinja käsitteli vähän leivänpaahdinta (ikä tuntematon, läähemmäs 10v kuitenkin) ja siitä nousee nykyään vain käryä. Siellä on ilmeisesti paahdettu jotain muuta kuin elintarvikkeita. Ei ole tarvinnut paahtaa leipää, ei.

No, mä voisin kyllä ostaa sinisen kahvinkeittimen ja leivänpaahtimen, jos jostain kohtuuhinnalla löytyisi ;)  Tämä ei varmasti lopu tähän. Onhan meillä vielä jäljellä kaksi tietokonetta, kolme telkkaria, pari digiboxia, auto (joka olisi jo yhtä 70e juttua vailla...) pari digikameraa, yksi hyvä imuri ja melkein 10 kännykkää. Kai niistä joku vielä hajoaa????  Palailen asiaan tarvittaessa :D