Ei löytynyt kirpparilta mitään kivaa, joten oli kaivettava kankaat esiin. Kaikki tarvikkeet on kaivettu kaapeista, siksi keltainen vetskari.

I haven't knit much lately, but today I sewed jacket and trousers for Mirko. I found all materials at home, so I didn't need to buy anything. I'm happy, it is just right size.

 

 

Puvussa on monia "omia" ratkaisuja, kovin monimutkaisia juttuja en jaksa tehdä yleensäkään. Olisin halunnut ommella kokopuvun, mutta omistamissani Ottobreissa oli vain pari vauvapukua eikä sitten muuta. En jaksanut alkaa soveltamaan, kun ne oli vielä jotenkin tosi leveitä malleja.

Kaavat: Ottobre ?/? (lisään myöhemmin)

Kankaat: varmaan Eurokankaan palalaarista, paksua jotain... äh en tiedä. Ei nyt ulkoilupukukangasta, mutta aika paksua kuitenkin... vuori jotain halpaa lasten puuvillaa.

Koko: 92cm ilman saumanvaroja

Aikaa tähän meni noin kuusi tuntia, alkaen kaavojen piirtämisestä kuvaamiseen. Mies ulkoilutti lapset aamulla, ruokki, sitten kaikki nukkuivat ja viimeisen tunnin jouduin häätämään Mirkoa pois avustamasta. Housujen ompeluun meni ehkä tunti, niissä on muuten kiinnitys tarranauhalla.

Kun flunssasta selvisin jotenkin, alkoi kamala hammassärky. Kävin päivystyksessä vaihtamassa uuden lääkepaikan, mutta ei se paljon helpotusta tuonut. Ensi viikolle pitää sitten tilailla aikaa, eikä se varmaan jää ainoaksi korjauskeikaksi :( 

Neuleet ei oikein etene. Boleron hihaa (äärettömän tylsää) olen saanut jonkun verran tällä viikolla neulottua, mutta siinä se sitten onkin. Nyt kun koneet on esillä, taidan ehkä ommella jotain muutakin...