Viime viikon värjäyksiä.
2652561990_52bffd7afa_m.jpg
1. Sininen 7-veljestä, lupiini + aluna. Väri enemmmän petrooli, kuin kuva antaa olettaa.
2. Saksalainen 75% merino, lupiini + aluna
3. 7-veljestä, lupiini + aluna
4. Valkoinen Nalle, sipulinkuoret + aluna + viinikivi
5. Luonnon valkoinen merino Wool, keitetty samassa nelosen kanssa.

My last weeks dyeings. I love those colors again ;)

Tunika etenee hyvin. Nyt on hihat tehty raglaniin asti, muutama kerros vartaloa ja sitten pääsen yhdistämään kaikki samalle puikolle.
2651735233_b6b8aebd24_m.jpg
Tunic from Bambu plus is going well. Sleeves are knitted to raglan, now few more rows to body and then I can add all sts to the same needle.

Aloitin sitten eilen tämän, voi hiljaisina hetkinä keskittyä kaavioon (argh, ei ollut ihan helppo nakki...) Pitkästä aikaa teen etu- ja takakappaleet erikseen, olen vähän kuullut että Tennessee saattaa pyörönä vähän kiertää, joten otetaan varman päälle ;)  Kuvassa myös iki-ihanalta ystävältä saatu muki. Lahja. Kyllä mun kelpaa.
2652560998_618b8886ae_m.jpg
I started yesterday this  sweater from Sabrina. The yarn is Tennessee , 100%  cotton. I love also this color ;)

Maanantaina oli äitien vapaa. Lähdin jo yhden jälkeen kaupungille, jossa vietettiin Katjan kanssa laatuaikaa. Kierreltiin katsomassa alennuksia, ja jotain löytyikin. Ihana retrohenkinen kassi, ja sieltähän pilkistää Euromarketin ale-Mamboa. Vihervaaraan tai johonkin. Noita Mambojahan olen pyöritellyt Korian pusseissa moneen kertaan, mutta ruskeaa vain tuli ostettua. Harmittaa. No, ei noi nyt kamalasti maksaneet alennuksien jälkeen. Joka marketissa oli jotain alennuksia, täytyypä ehkä käydä Euromarketissa hakemassa niitä Bambuja vielä....
1715425.jpg
On monday we had Mothers-day-off. Some shopping (new bag and yarn sales..), later knitting meeting at Koria.

Juu, maanantai jatkui siis Korian tapaamisella, ja tapasin parikin uutta ihmistä (blogituttuja kylläkin). Oli taas mukavaa, vaikka pussilankoja ei tarjolla ollutkaan. Uutta Windiä piti silitellä, sitä on ehdottomasti testattava jossain vaiheessa. Värit olivat sellaisia utuisia, kivoja, ja vihreä näytti oikein mukavalle :)

Mirko oppi viikonloppuna nousemaan tukea vasten seisomaan. Huh. Eteenpäin mennään edelleen ryömien, mutta erittäin vauhdikkaasti. Jatkuvasti saa hakea sitä takaisin olohuoneeseen... Tänään meille saapuu veljenpojat äitinsä kanssa, luvassa ehkä ompelua. Vaipppoja. Siis ehkä.