Tämähän oli yksi niistä epäonnisista töistä, missä värien kanssa oli hiukan epäonnea :(  Luulin että kaikki kuusi kerää olivat samaa väriä, ja huomasin eron vasta kun kaivoin neljättä kerää kaapista. No, tulos ei ole ihan niin räikeä kuin kuva antaa olettaa. Ja tämä ei siis ole valmistunut sunnuntain aikana, vaan saatuani Mysteryn valmiiksi minuun iski paniikki!! Mitä ihmettä teen seuraavaksi? 

Reippaana tyttönä kaivoin tämän anopin joululahjan nurkasta, ja päätin että se valmistuu seuraavaksi. Tein muutaman rivin ja huomasin että tämähän onkin jo tarpeeksi iso. Eli jos olisin yhtään kesällä mittaillut, olisin voinut päätellä tämän jo aikoja sitten..no, nyt se on valmis! Ajattelin kyllä pitäisikö kokeilla värjäystä, mutta toisaalta tiedän että anoppia tuo ei haittaa. Hapsujakin harkitsin, mutta ehkä ne eivät ole kovin tarpeelliset (hänet tuntien...)

HPIM0432.jpg

Kolmiohuivi, malli Kauneimmat Käsityöt 2/05, malli 9. Lanka Novitan Jussi, yht 400g, puikot 6. Pitkä sivu 160cm, lyhyt 115cm ja korkeus 85cm. Ajattelin tehdä tähän vielä kiinnitysnauhat tuonne yläreunaan, että huivin saa löyhästi sidottua edestä kiinni.

HPIM0438.jpg

Muilla on virallisia työntarkastajia (kissoja), mutta meilläpä on tällainen.

HPIM0435.jpg

Tässä vielä lähikuva pinnasta.

Elina kyseli aikaisemmissa kommenteissa Tallinnassa olevan torin sijaintia, siis sen josta löysin ne merinot ja villat edullisesti. Tori löytyy Koplin varrelta (ihan vanhan kaupungin laidalta), rautatieaseman vierestä. Kartassa näkyy selvästi myös hallit, joiden vieressä näitä myyntikojuja on. Torille on sopiva kävelymatka satamasta, joten taksiakaan ei tarvita. Jos joku osaa neuvoa vielä tarkemmin, jättäkää kommenttia.

Kiitos kaikille Mystery Shawlia kehuneille. Lankakin sai kovasti kiinnostusta listalla. Mystery oli mielenkiintoinen projekti. Yllätyin että suurempia ongelmia ei tullut, silmukkaluvut täsmäsivät kunhan muisti työn edetessä seurata miten kuviot asettuvat edellisiin kerroksiin :)

Eilen aloitin sitten itselleni kämmekkäät, rattaita kun työntelee päivittäin niin käsiä palelee.. taidan samantien tehdä koululaisille samanlaiset, aamulla on jo aika viileää. Eka valmistui illalla (kas, kun ei taas malttanut lähteä nukkumaan, vaan jos nyt vielä tämän kerroksen..)