Tässä vähän parempi kuva: (huomasin vasta nyt että olin otsikoinut tämän väärin, tämähän on siis se Tinjan haalari, vauvan haalari on vielä puikoilla... )

                                  HPIM0512.jpg

Lanka: Nalle colori "kanerva" ja Nalle valkoinen, Merino Wool vaaleanlila ja musta, yht n. 240g. Koiran kuva Novitan erikoisnumero, Vauva & Junori Neule 1996. Haalarin silmukkamäärät ihan omien mittojen mukaan.

Alkuperäinen ohjehan oli Floricalle. Aloin tekemään pukua viime vuoden Novitan Woolille tarkoitetun ohjeen mukaan, mutta eihän siitä mitään tullut. Malli oli ihan jumalattoman leveä, uskoisin sen olevan hankala liikkuvalla lapsella. Joten silmukat ja muut mitat on tehty ihan omien mittojen mukaan. Esim ohjeissa oleviin mittoihin tuli muutoksia, (katselin kolmen eri ohjeen mittoja 80-90cm haalariin) pituus haarasta ylös on 3-4cm pidempi kuin ohjeissa, ja olisi voinut olla vielä pari senttiä lisääkin... ja Tinja on vasta 75-76cm. Tulipahan taas todettua että kannattaa mittailla tarkasti mitä tekee..

Niin, ja tässä vielä yksityiskohta edestä (tassun jälkiä on myös haalarin takana): HPIM0514.jpg

Viikon verran tähän meni, ja tyytyväinen olen :)

Tänään tein pipon Tinjalle, lankana Wool ja sellainen hapsulanka tai mikä lie (Saksan ostoksia). Esittelen joskus kun malli on hereillä. Puikoilla nyt siis vauvan haalari, jonka alaosa tulee loppujen lopuksi harmaasta Nalle Colorista. Ehkä hihoihin tulee jotain muutakin, en ole vielä päättänyt.

Olo on vetämätön. Öisin ei saa nukuttua ja Tinjakin hyörii ja pyörii pitkin yötä. Masentavaa. Seitsemästä päivästä viisi on tainnut kulua yöpaita päällä.. ei vaan jaksa edes vaihtaa vaatteita. Mutta, olen sentään täyttänyt sen sairaalan esitietolomakkeen (heh, ihan kuin sitä nyt kamalasti tarvisi edes synnytyksessä, kun toiveita en osaa siihen laittaa eikä nimiehdotuksiakaan ole....) Vauvan kotiuttamisvaatteet on suunnilleen laitettu, ja jopa osa pienistä vaatteista on siirtynyt hyllyyn asti. Suosiolla jätin kuitenkin vaaleanpunaiset laatikkoon, katsotaan sitten mitä tarvitaan jatkossa. Ja mikä tärkeintä, sairaalakassiin on pakattu jo puikot, lankaa ja neljä vihjettä Mystery Shawl kakkosesta. Tarviiko sinne jotain muuta vielä?? Kirja kai, ja hammasharja ;)